ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
27/06/2019 14:24 EEST | Updated 27/06/2019 14:26 EEST

Οι σταθμοί μετρό, ηλεκτρικού και τραμ στo Google Maps

Σε ψηφιακή εποχή η ΣΤΑΣΥ.

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα υπηρεσία, για Ελληνες και ξένους επισκέπτες της Αθήνας, ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή.

Η εταιρεία ΣΤΑΣΥ ΑΕ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.), επεξεργάστηκε περίπου 300 τεχνικά άρτιες φωτογραφίες 360 μοιρών από όλους τους σταθμούς του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ, οι οποίες αναρτώνται σταδιακά στους ψηφιακούς χάρτες Google Maps/ Google Street View.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί ένα ακόμα άνοιγμα στη σύγχρονη τεχνολογία, ως προς τη διευκόλυνση του κοινού, που χρησιμοποιεί ψηφιακά μέσα πλοήγησης. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζεται και η αίσθηση ασφάλειας προς τους επισκέπτες, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν μια σφαιρική άποψη των σταθμών, ώστε να γνωρίζουν και την περιοχή που βρίσκονται.

Αφενός διευκολύνει τις μετακινήσεις των επιβατών, δίνει σαφή εικόνα για εισόδους - εξόδους και πλατφόρμες και πιστοποιεί την αρτιότητα των εγκαταστάσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών διεθνώς και αφετέρου βελτιώνει την σύγχρονη εικόνα των ψηφιακών της υπηρεσιών και προάγει με διαδραστικό τρόπο την παρουσία της ΣΤΑΣΥ στο χαρτογραφικό σύστημα που χρησιμοποιεί όλος ο πλανήτης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ψηφιακές «επισκέψεις» στους σταθμούς του δικτύου της ΣΤΑΣΥ, αυξάνονται με καταιγιστικό ρυθμό. Από τα πρώτα στοιχεία του Ιουνίου, οι θεάσεις του σταθμού «Σύνταγμα» ξεπέρασαν τις 400.000, της Ακρόπολης τις 40.000 θεάσεις και της Ομόνοιας τις 32.000 θεάσεις.

Sponsored Post