Οι Village People ζήτησαν από τον Τραμπ να μην παίζει τα τραγούδια τους στις συγκεντρώσεις του

«Αν κάνει χρήση όπλων κατά των διαδηλωτών θα βρεθεί εκτός Λευκού Οίκου πολύ πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου».
Barry Brecheisen via Getty Images

Αν και στο παρελθόν το συγκρότημα των Village People δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα να χρησιμοποιεί ο Ντόναλντ Τραμπ τα τραγούδια τους στις συγκεντρώσεις του, τα δεδομένα άλλαξαν.

Την Παρασκευή, 5 Ιουνίου, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Βίκτορ Γουίλις, με ανάρτηση του στο Facebook, ζήτησε από τον αμερικανό πρόεδρο να μην χρησιμοποιεί τα τραγούδια τους, όπως το «Macho Man» και «Y.M.C.A.».

Παράλληλα τον έθεσε προ των ευθυνών του, καθώς του υπενθύμισε, πως σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει όπλα ενάντια των διαδηλωτών, ο λαός θα επαναστατήσει και θα τον οδηγήσει εκτός Λευκού Οίκου, πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Εάν ο Τραμπ διατάξει τον αμερικανικό στρατό να πυροβολήσει τους δικούς του πολίτες (σε αμερικάνικο έδαφος), οι Αμερικανοί θα ξεσηκωθούν, σε τέτοιο βαθμό, και θα είναι τόσοι πολλοί έξω από τον Λευκό Οίκο που θα απομακρυνθεί από την θέση του προέδρου, πριν από τις εκλογές».

«Μην το κάνετε κύριε Πρόεδρε! Και σας ζητώ να μην χρησιμοποιείτε πλέον κανένα από τα τραγούδια μου στις συγκεντρώσεις σας, ειδικά τα “Y.M.C.A.” και “Macho Man”».

«Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να υποστηρίξω αυτό που προτείνεις».

Να υπενθυμίσουμε οπως τον Φεβρουάριο, οι Village People είχαν κρατήσει διαφορετική στάση στο θέμα της χρήσης των τραγουδιών τους από τον Τραμπ, σε αντίθεση με ονόματα, όπως η Ριάνα, REM και Aerosmith, που είχαν απαιτήσει να μην παίζεται κανένα τραγούδι τους, στις συγκενρώσεις του.

Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν ο Τραμπ θα σεβαστεί την επιθυμία του συγκροτήματος, εκτός αν δεν χρειαστεί λόγω κορονοϊού και την απαγόρευση πολιτικών συγκεντρώσεων.

Πηγή: HuffPost US

Popular in the Community