ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/05/2019 09:06 EEST

Οι «βομβιστές των ΑΤΜ» εισέβαλαν με Ι.Χ. σε τράπεζα

Οι αστυνομικοί παρά τις έρευνες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.

Eurokinissi

Σκηνές από ταινία εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και πιο συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Δεξαμένης.

Άγνωστοι δράστες, στις 03:52 τα ξημερώματα, ανατίναξαν ΑΤΜ τράπεζας και σαν να μην έφτανε αυτό εισέβαλαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο μέσα από την τζαμαρία του υποκαταστήματος. Μάλιστα, ένας ιδιοκτήτης παρακείμενου φούρνου, κατέθεσε στους αστυνομικούς που πήγαν στο σημείο ότι τρόμαξε από τον θόρυβο, βγήκε έξω από το κατάστημα του να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε τους δράστες με τα όπλα ανά χείρας.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο υποκατάστημα της τράπεζες, παρά τις έρευνες δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τους δράστες.

Στο μεταξύ, στόχος ληστών των ΑΤΜ έγινε και μηχάνημα αυτόματων τραπεζικών συναλλαγών, που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ επί της οδού Αθανασίου Διάκου 29Α στα Σούρμενα. Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν το ΑΤΜ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν διέφυγαν με τις κασετίνες που περιέχουν τα χρήματα.

Sponsored Post