ΔΙΕΘΝΕΣ
14/01/2019 18:39 EET

Οικογένεια αναγκάστηκε να κάτσει στο πάτωμα κατά τη διάρκεια πτήσης ενώ είχε πληρώσει ακριβά τα εισιτήρια

Τι καταγγέλλει η μητέρα της οικογένειας στο BBC

Jirapatch Iamkate / EyeEm via Getty Images

Στο πάτωμα ενός αεροπλάνου αναγκάστηκε να κάτσει μια οικογένεια αφότου η αεροπορική εταιρεία μέσω της οποίας είχε κλείσει τα εισιτήρια για το ταξίδι της την ενημέρωσε πως οι θέσεις τους ήταν κατειλημμένες.

Μάλιστα οι γονείς είχαν πληρώσει περισσότερες από 1.000 λίρες για τα εισιτήριά τους. Η οικογένεια Τέιλορ ανακάλυψε τι συνέβαινε αφότου επιβιβάστηκε στην πτήση.

Η Πάολα, η μητέρα της οικογένειας, δήλωσε στο BBC πως είχε κάνει κράτηση για τις θέσεις 41 D,E και F αλλά μόλις μπήκαν στο αεροπλάνο συνειδητοποίησαν πως... δεν υπήρχε χώρος γι′ αυτούς.

Μάλιστα όπως η ίδια εξηγεί, στο αεροσκάφος υπήρχε μονάχα ένα εφεδρικό κάθισμα στο οποίο κάθισε το παιδί της οικογένειας, η 10 ετών κόρη τους.

Το ζευγάρι κάθισε στο πάτωμα αφού δεν υπήρχε άλλος χώρος, ενώ λίγα λεπτά μετά την απογείωση η κόρη τους έσπευσε να τους βρει αφού δεν ήθελε να κάτσει μόνη της.

Η οικογένεια θα ταξίδευε από την Μενόρκα της Ισπανίας προς το Μπέρμιγχαμ.

«Δεν είναι καθόλου άνετο και εύκολα μπορείς να σπάσεις τα νεύρα σου», είπε η κ. Τέιλορ στο BBC. Όπως συμπλήρωσε η αεροπορική εταιρεία προθυμοποιήθηκε αρχικά να της δώσει αποζημίωση μονάχα 30 λίρες (!) αφού η γυναίκα κοινοποίησε φωτογραφίες και κατήγγειλε το περιστατικό μέσω των social media.

Οι δημοσιογράφοι του BBC επικοινώνησαν με τους υπεύθυνους της εταιρείας και τελικά οι τελευταίοι αποφάσισαν να δώσουν ολόκληρη την αποζημίωση στην οικογένεια.

Η εταιρεία τόνισε πως το συμβάν οφείλεται σε λάθος της τελευταίας στιγμής.

Sponsored Post