Πού θα γίνει; Μπορούμε να τον δούμε online; Ποιοι είναι καλεσμένοι; Διαβάστε όλα όσα ρωτάτε για τον βασιλικό γάμο

Η βρετανική κυβέρνηση δεν θέλει να παραστεί ο Barack Obama...

Έχουν μείνει λιγότερες απο 100 ημέρες για τον επερχόμενο βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle και οι προετοιμασίες από το παλάτι του Μπάκινχαμ γίνονται πιο εντατικές, καθώς η 19η Μαΐου πλησιάζει.

Παρακάτω, παρουσιάζουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το γεγονός της χρονιάς, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για το τι πρόκειται να παρακολουθήσετε.

- Πότε και πού θα γίνει ο γάμος

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 στο παρεκκλήσι του St.George στο κάστρο του Windsor στην Αγγλία. Το κάστρο βρίσκεται μια ώρα έξω από το Λονδίνο.

- Μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον γάμο στην τηλεόραση ή διαδικτυακά;

Η απάντηση είναι: ναι. Δεν έχουμε ακόμα τις λεπτομέρειες για το πού θα το παρακολουθήσουμε διαδικτυακά αλλά το παλάτι του Kensington έχει επιβεβαιώσει ότι θα υπάρχουν κάμερες μέσα στην εκκλησία.

- Ποιοι θα συμμετάσχουν στον γάμο

Από όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, στο γάμο, κοντά στη νύφη θα συμμετάσχουν οι: πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Charlotte ως παρανυφάκια, όπως επίσης και η κόρη της καλύτερης φίλης της Markle, η Ivy, που θα μοιράζει τα λουλούδια. Φήμες λένε ότι ο πρίγκιπας Harry δεν έχει ζητήσει ακόμα από τον αδερφό του, πρίγκιπα William να γίνει ο κουμπάρος.

- Το νυφικό

Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το νυφικό και θα παραμείνει έκπληξη μέχρι την ημέρα του γάμου, λέγεται ότι η Markle έχει ήδη επιλέξει τον σχεδιαστή, ενώ φίλοι της έχουν ήδη βρεθεί στο Λονδίνο για συναντήσεις με τη νύφη για τις λεπτομέρειες του styling και του γενικότερου σχεδιασμού. Μόνο πέντε άνθρωποι γνωρίζουν τον σχεδιαστή του νυφικού, σύμφωνα με το Us Weekly.

- Οι καλεσμένοι

Η λίστα των καλεσμένων δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά μπορούμε να στοιχηματίσουμε ότι εκεί θα βρίσκονται η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William με τα παιδιά τους. Ο Trump δεν έχει λάβει πρόσκληση, ωστόσο, η βρετανική κυβέρνηση δεν θέλει το ζεύγος να καλέσει τον πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama στον γάμο...

- Η οικογένεια της Markle

Η ετεροθαλής αδερφή της Meghan, Samantha αγαπάει τα φώτα της δημοσιότητας, έχει μιλήσει πολλές φορές στην κάμερα για το γάμο και την αδερφή της, γι’αυτό και μάλλον δεν θα λάβει πρόσκληση. Επιπλέον, η Markle δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα της Thomas, αλλά είναι πολύ δεμένη με τη μητέρα της Doria Ragland, τόσο που ίσως εκείνη να τη συνοδεύσει στο διάδρομο της εκκλησίας.

Πηγή: The Cut