Όλοι ξαφνικά θυμήθηκαν τι έγραφε η Μέγκαν Μαρκλ στο μπλογκ της το 2016

Τα λες και προφητικά

Το πιο hot θέμα στο ίντερνετ αυτές τις μέρες είναι (μα τι έκπληξη!) η Μέγκαν Μαρκλ. Για την ακρίβεια όσα έγραψε η ίδια στο μπλογκ που είχε πριν γίνει μέλος του παλατιού (το οποίο διέγραψε το παλάτι άρον άρον όταν μπήκε στην οικογένεια).

Το μπλογκ λεγόταν The Tig και εκεί η Δούκισσα του Σάσεξ έγραφε για όσα συμβαίνουν στη ζωή μιας ηθοποιού στο Τορόντο.

Το μπλογκ διαγράφτηκε το 2017 όμως όπως όλοι ξέρουμε τίποτα δεν σβήνεται όταν έχει μπει στο ίντερνετ.. Έτσι, αρκετά ξένα πρακτορεία ειδήσεων, μεταξύ τους η HuffPost του Καναδά, το People και η Mirror αναδημοσίευσαν όσα έγραφε τον Ιανουάριο του 2016 για τους στόχους της νέας χρονιάς.

Εκεί ανάφερε ότι ήθελε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τα New Year’s resolutions.

«Να τρέξω στον Μαραθώνιο. Να σταματήσω να τρώω τα νύχια μου. Να μην βρίζω. Να ξαναμάθω γαλλικά. Αυτά είναι στη λίστα μου για τους στόχους της νέας χρονιάς ουσιαστικά κάθε χρόνο», έγραφε.

«Ο Μαραθώνιος δεν συνέβη ποτέ. Το βρίσιμο έρχεται μόνο του όταν είμαι τσιτωμένη ή όταν με πιάνει αυτό το αίσθημα θάρρους μετά από μερικά ποτά», συνεχίζει. «Μετά έχουμε τα γαλλικά μια γλώσσα που έμαθα στο λύκειο και μετά ξέχασα όταν με συνεπήραν τα ισπανικά με τους Αργεντινούς κατά τη διάρκεια της διαμονής μου στο Μπουένος Άιρες. Βάζω κάθε χρόνο τα μικρά ακουστικά μου στα αυτιά μου κάθε χρόνο, θέλοντας να κάνω συνεντεύξεις en français, αλλά δεν μου έμεινε τίποτα».

«Και μετά πάμε στα νύχια. Ε, ακόμη τα τρώω όταν είμαι σε μια δύσκολη πτήση ή όταν έχω μια αγχωτική μέρα. Δεν είναι μια συνήθεια για μια κυρία. Αλλά και πάλι, ούτε το βρίσιμο είναι. Γαμώτο».

Έχοντας γράψει όλα αυτά, συνεχίζει με μια νέα τακτική που αποφάσισε να εφαρμόσει.

“Ο στόχος μου για τη νέα χρονιά είναι να αφήσω χώρο για τη μαγεία. Να κάνω σχέδια αλλά να είμαι εντάξει αν χαλάσουν.”

- Μέγκαν Μαρκλ

«Φέτος αποφασίζω να μην έχω στόχους. Για αυτή τη νέα χρονιά το μόνο πράγμα που έχω σκοπό να κάνω είναι να προσεγγίζω τη ζωή με πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Να γελάω και χαίρομαι τη ζωή, να κρατάω υψηλά τα στάνταρτ μου, αλλά ψηλότερα τα επίπεδα αυτοαποδοχής μου. Η δική μου New Year’s resolution είναι να αφήσω χώρο για τη μαγεία. να κάνω σχέδια αλλά να είμαι εντάξει αν χαλάσουν. Να θέτω στόχους αλλά να είμαι ανοιχτή στην αλλαγή».

Αν σκεφτούμε ότι το 2016 ήταν η χρονιά που γνώρισε τον πρίγκιπα Χάρι, μάλλον πέτυχε τους στόχους της για τη χρονιά.