ΔΙΕΘΝΕΣ
15/10/2018 15:32 EEST | Updated 15/10/2018 17:32 EEST

Κολωνία: Λήξη συναγερμού για την ομηρία στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό

Getty Editorial

Αίσιο τέλος είχε η ομηρία που βρισκόταν σε εξέλιξη για αρκετές ώρες στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας, με τον δράστη να έχει εξουδετερωθεί και να φέρει σοβαρούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του BBC, η γυναίκα που κρατήθηκε νωρίτερα είναι ελαφρά τραυματισμένη ενώ έχει μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το περιστατικό μάλλον δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Η αστυνομία της Κολωνίας απέκλεισε τη Δευτέρα τμήματα του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης, αφού ένας άνδρας πήρε όμηρο μια γυναίκα σε ένα φαρμακείο.

Ο αστυνομικός Κρίστοφερ Σούλτε δήλωσε στο Associated Press πως τμήματα του σταθμού, ενός εκ των μεγαλύτερων της πόλης, έχουν κλείσει, όπως και η πλατεία Μπρεσλάουερπλατς πίσω από τον σταθμό.

Η γερμανική σιδηροδρομική εταιρεία Deutsche Bahn ανακοίνωσε μέσω Twitter πως κάποιοι από τους σιδηροδρόμους της είχαν κλείσει προσωρινά και αρκετά δρομολόγια τρένων ακυρώθηκαν.

Σύμφωνα με το Reuters, η όμηρος κρατήθηκε είτε στο εσωτερικό ενός φαρμακείου είτε σε ένα McDonald’s, ενώ το γερμανικό περιοδικό Focus ανέφερε νωρίτερα πως ακούστηκαν πυροβολισμοί- κάτι που δεν επιβεβαίωσε η αστυνομία.