ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/06/2018 09:06 EEST | Updated 06/06/2018 09:10 EEST

Η Ελένη Λουκά πήρε τηλέφωνο τον Τάκη Τσουκαλά και κανείς δεν έχει καταλάβει ούτε το ΓΙΑΤΙ, ούτε το ΤΙ άκουσε

«Τι ομάδα είσαι Λουκά;». Το χάρισμα της επικοινωνίας

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς γιατί η κ. Λουκά θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά, ούτε καταλάβαμε για μία ακόμη φορά πολλά από τα όσα ειπώθηκαν. Επιπλέον, κανείς δεν έμαθε γιατί πήρε τηλέφωνο σε αυτή την εκπομπή που είναι σχεδόν σίγουρο πως διάλογο δεν θα κάνεις. Το πρόβλημα βέβαια ήταν αλλού. Όσο και αν προσπάθησαν να εξηγήσουν στον παρουσιαστή ποια είναι η χριστιανή (κυριολεκτικά) που τηλεφώνησε ο κ. Τσουκαλάς δεν έλεγε να καταλάβει. 

Η ίδια βέβαια του εξήγησε πως είναι «η κυρία Λουκά, η γνωστή, διάσημη» αλλά ο κ. Τσουκαλάς κάποια στιγμή τη ρώτησε εάν είναι... τραγουδίστρια. 

Τι ορθοδοξία είπε, τι εκκλησία είπε η κ. Ελένη Λουκά... τίποτε. «Που την ξέρω εγώ;» είπε ο κ. Τσουκαλάς και τότε την ρώτησε: «Τι ομάδα είσαι Λουκά;» με την κ. Λουκά να του απαντά πως δεν είναι καμία. Τότε ο παρουσιαστής της απάντησε: «Α! δεν έχεις δικαίωμα» και ήρθε το «Άντε γεια» και ένα «Άστα αυτά». 

Μετά χάσαμε λίγη ακόμη ώρα με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να μαντέψει ποια είναι. Διαδηλώτρια του ΠΑΜΕ είναι, μήπως του ΠΑΣΟΚ,καλόγρια;

Εν τω μεταξύ το καλύτερο της ιστορίας είναι πως την αποκαλούσε Λουκά σκέτο ενώ τη συμβούλευσε πως εάν δεν υποστήριζει κάποια ομάδα να μην παίρνει τηλέφωνο στην εκπομπή.