Όταν ζητάς από το twitter να εξαφανίσει την πρώην σου από φωτογραφία το αποτέλεσμα είναι αυτό

Βρήκε μπελά ένας 24χρονος και το twitter έκανε πάρτι.

Αν μας έχει μάθει κάτι το Twitter, αυτό είναι να μην δίνεις ευκαιρίες στους τουιτεράδες να κάνουν πάρτι.

Έτσι την πάτησε ένας 24χρονος που ζήτησε την βοήθεια του twitter για να εξαφανίσει την πρώην του από μια φωτογραφία στο Γκραντ Κάνυον. Είναι δυνατόν να περίμενε καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που ακολουθούν;

Ο Κάλουμ Τέιτ ανέβασε την φωτογραφία στο twitter και έγραψε την εξής παράκληση: «Είναι κανείς καλός στο photoshop; Έχω αυτή την φωτογραφία με εμένα στο Γκραντ Κάνυον αλλά είμαι με την πρώην μου και θέλω να είμαι μόνο εγώ (σ.σ. στην φωτογραφία)».

Όπως λέει ο ίδιος στο Insider, ήθελε να την χρησιμοποιήσει ως cover και δεν ήθελε να φαίνεται και η κοπέλα του. Φυσικά δεν περίμενε ότι η ανάρτησή του θα γίνει viral και ότι θα έχει τόσες απαντήσεις. Ούτε φυσικά περίμενε ότι το twitter θα γίνει τόσο... δημιουργικό.

Κάποιος την αφαίρεσε και έβαλε μπροστά του έναν μεγάλο θάμνο. Άλλος αφαίρεσε τον ίδιο και άφησε την πρώτην κοπέλα του. Άλλος έβγαλε και τους δύο (στην περίπτωση που χωρίσεις και με τον εαυτό σου, έγραψε). Άλλος έβγαλε την κοπέλα και πρόσθεσε τον... ιπτάμενο Μπόρις Τζόνσον. Άλλος έβαλε δίπλα του τον Batman να τον παρηγορεί. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.