ΕΙΔΗΣΕΙΣ
09/08/2016 03:23 EEST

Ozzy Osbourne: «Εδώ και έξι χρόνια είμαι εθισμένος στο σεξ και κάνω θεραπεία»

Russell Cheyne / Reuters
Ozzy Osbourne poses after performing during the 2014 MTV Europe Music Awards at the SSE Hydro Arena in Glasgow, Scotland, November 9, 2014. REUTERS/Russell Cheyne (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT)

«Εδώ και έξι χρόνια είμαι εθισμένος στο σεξ». Τα λόγια αυτά ανήκουν στον θρύλο της metal, Ozzy Osbourne. Ο 67χρονος αποκάλυψε την περασμένη Τετάρτη 3 Αυγούστου ότι κάνει εντατική θεραπεία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του.

Ο γνωστός και ως «νονός της heavy metal» έκανε την αποκάλυψη στη σελίδα του στο Facebook και επί ευκαιρία ζήτησε συγγνώμη δημοσίως από άλλες γυναίκες.

Ο διάσημος τραγουδιστής δήλωσε - μέσω του εκπροσώπου του - ότι πλέον έχει συμφιλιωθεί με τη γυναίκα του και έχει απευθυνθεί σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του, με τον οποίο δίνει μάχη τα τελευταία έξι χρόνια.

Αιτία για την διακοπή των σχέσεων του ζευγαριού ήταν η δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Michelle Pugh, μια ξανθιά κομμώτρια από το Χόλιγουντ.

«Την τελευταία εξαετία, ο Ozzy Osbourne αντιμετωπίσει έναν εθισμό με το σεξ. Λυπάται εάν η κυρία Pugh παρεξήγησε τη φύση της σχέσης τους. Βέβαια, ουδέν κακό αμιγές καλού. Από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε ο παράνομος δεσμός του με την Michelle, ο Ozzy ξεκίνησε εντατική θεραπεία για να θέσει υπό έλεγχο τον εθισμό του. Ο Ozzy ντρέπεται τρομερά για τον τρόπο που επηρέασε η συμπεριφορά του την οικογένειά του και ευχαριστεί τον θεό που η απίστευτη σύζυγός του αποφάσισε να μείνει στο πλευρό του και να τον στηρίξει», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήλωση.

Πολλοί είναι οι φίλοι του Ozzy που έχουν σχολιάσει το post που έκανε. Για πάρα πολλά χρόνια ο 67χρονος ήταν εθισμένος τόσο με το αλκοόλ όσο και με τα ναρκωτικά.

Sponsored Post