Μα καρπούζι στα κάρβουνα;

Μα καρπούζι στα κάρβουνα;

Μοιάζει για λαχταριστή ψητή πάπια. Ένα πιάτο της εκλεκτής γαστρονομίας, για το οποίο πολλοί θα πλήρωναν αρκετά χρήματα για να το απολαύσουν.

Για ένα ψητό καρπούζι όμως, όλοι θα πλήρωναν πολύ λιγότερα. Γιατί, περί καρπουζιού πρόκειται.

Το εστιατόριο Duck’s Eatery στη Νέα Υόρκη, δεν το σερβίρει πάντως ως φάρσα. Πραγματικά, το καρπούζι του Duck’s σερβίρεται στους πελάτες, αφού πρώτα γαρνιριστεί με μυρωδικά και καρυκεύματα, ψηθεί στο φούρνο, και χαραχτεί... πονηρά ώστε να θυμίζει ψητή πάπια.

Όσο για το τι γεύση έχει, κάποιοι πελάτες που το δοκίμασαν το χαρακτήρισαν αλμυρό, πικάντικο, που θυμίζει ψητή ντομάτα. Άλλοι πάλι, είπαν ότι είναι απλώς ένα καρπούζι.