ΔΙΕΘΝΕΣ
18/06/2018 13:14 EEST | Updated 18/06/2018 13:15 EEST

Παράτολμος τουρίστας ανοίγει το παράθυρο για να χαϊδέψει ένα λιοντάρι και...γλίτωσε

Το Safari θέλει τη τρέλα του. Αυτό σκέφτηκε και ο τολμηρός τουρίστας σε safari της Νότιας Αφρικής που δεν υπολόγισε το κόστος που θα μπορούσε να έχει η συνέπεια της πράξης του, όταν άνοιξε το παράθυρο για να απαθανατίσει από απόσταση... αναπνοής τον βασιλιά των ζώων. Η συνέχεια καταγράφεται στο βίντεο.

Ο τουρίστας πρόλαβε να το χαϊδέψει αλλά η συνέχεια θα μπορούσε να είναι μοιραία. Άρχισε να βρυχάται δείχνοντας τη δυσαρέσκεια του και ήταν έτοιμο να του ορμήσει. Ένας επιβάτης του οχήματος φωνάζει να κλείσει το παράθυρο.

«Θα μπορούσε εύκολα να το τραβήξει από το παράθυρο και να τον κατασπαράξει. Μόνο ένας κυνηγός γνωρίζει τη δύναμη και τη ταχύτητα ενός λιονταριού» αναφέρει στη Sun η Naas Smit, κυνηγός σε Safari.

«Δε θα μπορούσε να κάνει πιο ανόητο πράγμα» συνεχίζει. « Θα μπορούσε να εισβάλλει μέσα και να τους σκοτώσει όλους τους επιβάτες. Ήταν τυχεροί που τη γλίτωσαν.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε καμία τέτοια εκδοχή. Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα, ο ιδιοκτήτης πάρκων Safari, Mike Hodge, έπεσε θύμα τον ίδιων του των λιονταριών. Ο 72χρονος Hodge τη γλίτωσε με ένα σπασμένο σαγόνι και κάποιους μικροτραυματισμούς.

 

Πηγή: Sun