ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/08/2018 14:34 EEST

Παράξενο περιστατικό με πυροβολισμούς και μαχαιρώματα στου Γκύζη

eurokinissi

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρατική Ασφάλεια, ύστερα από παράξενο περιστατικό με πυροβολισμούς και μαχαιρώματα σε διαμέρισμα στου Γκύζη.

Η Άμεση Δράση ενημερώθηκε στις 4.30, πρωί Πέμπτης, για τραυματισμένα άτομα έξω από διαμέρισμα 6ου ορόφου στην οδό Κουμανούδη στου Γκύζη. Φτάνοντας εκεί οι αστυνομικοί αντίκρισαν τραυματισμένο από μαχαιρώματα στο πόδι έναν 27χρονο, ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα την Κρατική Ασφάλεια για επεισόδια στα Εξάρχεια.

Στο παρελθόν οι αστυνομικοί έχουν «φωτογραφίσει» το νεαρό ως μία από τις «ηγετικές φυσιογνωμίες» της πλατείας Εξαρχείων. Δίπλα του υπήρχε ακόμα ένας τραυματισμένος νεαρός, 23 ετών, ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμό στο πόδι.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στη Huff Post Greece ότι οι δύο τραυματίες δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμοι με τους αστυνομικούς που ανέλαβαν την έρευνα, γεγονός που δυσχεραίνει τη διαλεύκανση των όσων έγιναν. Ένα από τα πολλά σενάρια που εξετάζονται είναι η επίθεση να σχετίζεται με υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών στα Εξάρχεια.Ένα άλλο σενάριο είναι η επίθεση να μη σχετίζεται με ναρκωτικά αλλά με προσωπικές διαφορές των θυμάτων με τους δράστες.