Πάρτι με γουρουνοκεφαλές, σύριγγες και πεντάλφες σε γνωστό σχολείο στη Ρωσία

mrcmos via Getty Images

Ανησυχία αλλά και σοκ προκάλεσαν οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο,ως από πάρτι σε ένα από τα πλέον γνωστά και υψηλού κύρους σχολεία της Ρωσίας.

«Πρωταγωνιστές» στο πάρτι του σχολείου που βρίσκεται στο Καλίνινγκραντ ήταν μία γουρουνοκεφαλή (στην αίθουσα χημείας), σύριγγες γεμάτες με αίμα και μία πεντάλφα, ενώ σύμφωνα με το Russia Today, είχε λάβει την έγκριση της διοίκησης.

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην σελίδα του συμβουλίου των μαθητών στο Instagram διακρίνονται έφηβοι μαθητές και μαθήτριες, ορισμένοι εξ αυτών ημίγυμνοι, άλλοι με emo και goth στυλ, να επιδίδονται σε μία σειρά αλλοπρόσαλλων «τελετών», όπως το να πιάνουν με γυμνά χέρια το κεφάλι ενός γουρουνιού, να βάζουν έναν συμμαθητή τους να ξαπλώσει επάνω σε μια πεντάλφα στο πάτωμα μιας αίθουσας. Οι μαθητές μάλιστα, έκαναν και live stream το πάρτι.

Οι αυθεντικές φωτογραφίες έχουν διαγραφεί από το λογαριασμό, ωστόσο screenshots αναρτήθηκαν στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Καλίνινγκραντ exclav.ru.

Σε άλλες φωτογραφίες φαίνονται σύριγγες γεμάτες με κάτι που μοιάζει με αίμα διασκορπισμένες πάνω σε ένα γραφείο με αναμμένα κεριά και δεκάδες προφυλακτικά διπλα σε μπουκάλια βότκας που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την… ατμόσφαιρα του πάρτι.

Popular in the Community