ΔΙΕΘΝΕΣ
10/12/2018 14:36 EET

Πατέρας σπάει με τον πιο βάναυσο τρόπο το καινούριο PlayStation 4 του γιου του

Πατέρας της χρονιάς ή σχιζοφρενής δολοφόνος της παιδικής αθωότητας;

Τι κι αν κόστισε 400 λίρες η καινούρια κονσόλα του γιου του; Ο Σίμον Σο δεν δίστασε να καταστρέψει με τον τροχό το νέο Play Station 4 του γιου του. Είναι άραγε σοφή η απόφασή του ή ο μικρός θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και δεν θα του μιλήσει ξανά ποτέ;

«Η κονσόλα τον έκανε εντελώς ηλίθιο» παραδέχεται ο δόλιος πατέρας που έβλεπε τον γιο του να παίζει με τις ώρες μπροστά από μια οθόνη και να μην διαβάζει για το σχολείο. Ήταν αποφασισμένος όμως να μην τον αφήσει ατιμώρητο.

Έτσι, αφού εισέβαλε στο δωμάτιο του νεαρού, έβγαλε από την πρίζα την κοσνόλα, την μετέφερε στον κήπο, πήρε τον τροχό του και άρχισε να το διαλύει. Ο κολλητός του αγοριού κατέγραφε τη... μανία του πατέρα με το κινητό.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν άργησε να γίνει viral. Οι γνώμες διίστανται. Άλλοι τον λένε «πατέρα της χρονιάς», άλλοι παραδέχονται ότι έπραξε το σωστό και άλλοι ότι συμπεριφέρθηκε με άσχημο τρόπο στο παιδί του.

Όπως και να ′ χει, ο μικρός έμεινε με το PS4 σαν ανάμνηση πια, ενώ εμείς κλαίμε που δεν το πήραμε από τα... δόντια του για να το δωρίσουμε σε κανα ανιψάκι τώρα που έρχονται γιορτές. Λέτε να το σπάζαμε εμείς μετά;

Πηγή: Sun