ΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/02/2018 23:35 EET

Πάτρα: Επίθεση κατά ξενοδοχείου όπου ήταν να μιλήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Eurokinissi

Επίθεση κατά του ξενοδοχείου, όπου ήταν να μιλήσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ’Αδωνις Γεωργιάδης, εξαπέλυσαν περίπου στις 19:00 το απόγευμα, περίπου 30 κουκουλοφόροι.

Ειδικότερα, πλησιάζοντας οι κουκουλοφόροι το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, πέταξαν πέτρες και μπογιές, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στους υαλοπίνακες του ισογείου.

Αμέσως μετά οι κουκουλοφόροι έφυγαν τρέχοντας προς την πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του σε εκδήλωση που οργάνωσε η ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ, ο Άδωνις εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ. Παράλληλα, ο ’Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι «δεν υπάρχουν γκρίνιες στην ΝΔ», προσθέτοντας ότι «ποτέ η Νέα Δημοκρατία δεν ήταν τόσο ενωμένη, όσο σήμερα».

Ειδικότερα, ο ’Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ομιλία του ότι «ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε το θέμα του ονοματολογικού, γιατί δεν ήθελε να λύσει το θέμα, αλλά ήθελε να διασπάσει την ΝΔ και να μειώσει την διαφορά των δύο κομμάτων».

Επίσης, είπε ότι «ο πρωθυπουργός ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για το εθνικό συμφέρον της χώρας, διότι αν ενδιαφερόταν προφανώς θα είχε κάνει εντελώς διαφορετικούς χειρισμούς» και πρόσθεσε: «Θα είχε κρατήσει το θέμα πολύ χαμηλά, θα είχε καλέσει από την αρχή τους πολιτικούς αρχηγούς, θα είχε αποτυπώσει μία πραγματική εθνική γραμμή και θα είχε εμπνεύσει εμπιστοσύνη».

Τελικά, όπως ανέφερε ο ’Αδωνις Γεωργιάδης, «αυτό που κατάφερε ο κ. Τσίπρας ήταν να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους», διατυπώνοντας την εκτίμηση, ότι «τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός θα κάνει μεγάλη στροφή στο Σκοπιανό».

Ακόμη, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο ’Αδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ότι «αυτό που τον ενδιαφέρει κυρίως, είναι να κρατήσει την υπουργική καρέκλα».

Σχολιάζοντας την επίθεση που έγινε από κουκουλοφόρους στο ξενοδοχείο όπου μίλησε, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «μας επιτίθενται γιατί θέλουν να μας φιμώσουν, αλλά δεν πρόκειται να μας φιμώσουν οι διάφοροι κουκουλοφόροι».

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)