ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/04/2019 09:36 EEST | Updated 24/04/2019 15:28 EEST

Περίεργη υπόθεση με σύλληψη παιδιάτρου στη Θήβα

Καταγγελίες από δύο γυναίκες.

andrei_r via Getty Images

Μία περίεργη υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας της Θήβας, το οποίο συνέλαβε χθες Μεγάλη Τρίτη έναν 64χρονο παιδίατρο, μετά από μήνυση μητέρας ότι θώπευσε τα γεννητικά όργανα του παιδιού της.

Όλα ξεκίνησαν τη Μεγάλη Δευτέρα όταν η μητέρα και το 8χρονο κοριτσάκι της πήγαν για εξετάσεις στο Νοσοκομείο της Θήβας. Εκεί αφού εξέτασε ο παιδίατρος το παιδί, η μητέρα και το κορίτσι αποχώρησαν.

Λίγες ώρες αργότερα το παιδί είπε στη μητέρα του ότι ο γιατρός έπιασε τα γεννητικά του όργανα. Η μητέρα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του γιατρού, ο οποίος συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο παιδίατρος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται. Αναφέρει μάλιστα ότι έξω ακριβώς από το γραφείο του βρισκόταν ένας συνάδελφός του. Συνάδελφοί του προσθέτουν ότι εργάζεται στο νοσοκομείο της Θήβας για 13 συναπτά έτη και ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, μία 27χρονη προσήλθε σε Αστυνομικό Τμήμα της Αθήνας και κατήγγειλε τον ίδιο παιδίατρο.

Η 27χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το 2005, όταν ήταν σε ηλικία 13 ετών, είχε πάει για εξετάσεις στο νοσοκομείο της Θήβας, όπου ο ίδιος παιδίατρος της ζήτησε να της θωπεύσει τα γεννητικά όργανα.