Περιστέρι: Εμπρηστικός μηχανισμός σε καφετέρια, τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ

Πρόκειται για την πέμπτη εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Περιστεριού το τελευταίο διάστημα.
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε τα ξημερώματα η ενεργοποίηση εμπρηστικού μηχανισμού σε καφετέρια στο Περιστέρι.

Οι δράστες τοποθέτησαν τον μηχανισμό στην είσοδο του καταστήματος, στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου, λίγο πριν από τις πέντε το πρωί. Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά, με αποτέλεσαν να καταστραφεί ολοσχερώς το εσωτερικό του καταστήματος.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, προκειμένου να κατασχέσουν τις φλόγες πριν επεκταθούν στους υπερκείμενους ορόφους, αλλά και στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ τα οποία συνέλεξαν τα υπολείμματα του μηχανισμού.

Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Πρόκειται για την πέμπτη εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Περιστεριού το τελευταίο διάστημα και υψηλόβαθμοι Αξιωματικοί της Ασφάλειας θεωρούν πολύ πιθανό πίσω από αυτά τα περιστατικά να κρύβεται ένα οργανωμένο κύκλωμα εκβιαστών, το οποίο προσπαθεί να ελέγξει την περιοχή.

Τα δεδομένα και από τα πέντε περιστατικά εξετάζονται συνδυαστικά, σε μια προσπάθεια να προκύψουν στοιχεία για τους δράστες και τα σχέδιά τους.

Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi