ΔΙΕΘΝΕΣ
19/01/2021 12:02 EET

Πέθανε 24 ετών ο γιος του διάσημου μοντέλου Στέφανι Σέιμουρ από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Η ανακοίνωση της οικογένειας που ζει τραγικές στιγμές.

Gilbert Carrasquillo via Getty Images
Harry Brant with mother Stephanie Seymour in 2015

Ο Χάρι Μπραντ, γιος του διάσημου μοντέλου, Στέφανι Σέιμουρ έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 24 ετών. 

Η οικογένεια επιβεβαίωσε το τραγικό νέο στους New York Times που ανέφεραν ότι ο εκλιπών βρέθηκε νεκρός την Κυριακή μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.  

Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια ανέφερε: «Θα είμαστε πάντοτε θλιμμένοι διότι η ζωή του διακόπηκε σύντομα από την καταστροφική ασθένεια. Πέτυχε πολλά στα 24 του χρόνια αλλά ποτέ δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πόσα πολλά θα μπορούσε να κάνει ο Χάρι. 

Ο Χάρι δεν ήταν απλά ο γιος μας. Ηταν επίσης ένας καταπληκτικός αδερφός, ένας αγαπητός εγγονός, σπουδαίος θείος και στοργικός φίλος. Ηταν δημιουργική, αγαπητή και δυναμική ψυχή που έφερε φως στις καρδιές τόσων πολλών ανθρώπων. Ηταν ένας αληθινά όμορφος άνθρωπος εντός κι εκτός».  

 Ο Χάρι γεννήθηκε το 1996 από τον Πήτερ Μπραντ, δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, εκδότη και έμπορο έργων τέχνης και την Στέφανι Σέιμουρ, γνωστή ως ένα από τα διασημότερα μοντέλα παγκοσμίως. 

Jason LaVeris via Getty Images
Harry with his parents in 2013

Εγραφε εφηβική στήλη στο περιοδικό του πατέρα του Interview, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε να χνάρια της μητέρας του κάνοντας το μοντέλο για τον οίκο Balmain, ενώ εμφανίστηκε και στην ιταλική Vogue. 

Ο ίδιος επίσης ίδρυσε μια σειρά μέικ - απ για γυναίκες και άνδρες μαζί με τον αδερφό του το 2015. 

Σύμφωνα με τους New York Times πάλευε με την εξάρτηση για πολλά χρόνια με τους γονείς του να αναφέρουν ότι σκόπευαν να το στείλουν σε κλινική απεξάρτησης. 

Οι γονείς του έχουν επίσης ένα γιο, τον 27χρονο Πήτερ τζούνιορ και μια κόρη, την 16χρονη Λίλι, καθώς επίσης και άλλα πέντε παιδιά από προηγούμενους γάμους τους. 

Photo gallery RIP: Celebrities We Lost In 2021 See Gallery