ΔΙΕΘΝΕΣ
23/01/2020 11:34 EET

Πέθανε από σηψαιμία στο σπίτι της ντροπής παρέα με ποντίκια και σκουπίδια

Το σπίτι ήταν γεμάτο με βουνά από σκουπίδια, καρότσια σούπερ μάρκετ και περίπου 20 ζωντανά ποντίκια.

Twitter

Ένας ηλικιωμένος άντρας με άνοια, 78 ετών, εξακολουθούσε να ζει κάτω από άθλιες συνθήκες στο σπίτι του στο Λίβερπουλ μαζί με την γυναίκα του και την κόρη τους. Δεν ζήτησαν ιατρική βοήθεια ούτε όταν ήταν στα τελευταία του. Τριγυριζόταν από ποντίκια, σκουπίδια και εκατοντάδες εστίες μικροβίων. 

Ο άνδρας έπαθε σηψαιμία. Είχε ανοιχτές πληγές σε όλο του το σώμα. Το αίμα του δηλητηριάστηκε. 

Οι γυναίκες της ζωής του προτίμησαν εναλλακτικές θεραπείες εντός του σπιτιού, αρνούμενες να τον στείλουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Προτίμησαν τις κρέμες για πληγές και εξανθήματα που χρησιμοποιούνται σε βρέφη. Ο Κουνγκ Μπουν Χαν, γνωστός και ως Κέννι, τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε στο σπίτι τους. 

Ένας από τους αστυνομικούς που είχε δει την κατάσταση του διαμερίσματος στις 22 Φεβρουαρίου 2018, ήταν τόσο συγκλονισμένος από την εικόνα που αντίκρισε, που χρησιμοποίησε την κάμερά του για να καταγράψει τις εφιαλτικές συνθήκες. Δύο χρόνια μετά φαίνεται πως δεν είχε αλλάξει τίποτα. 

Το σπίτι ήταν γεμάτο με βουνά από σκουπίδια, καρότσια σούπερ μάρκετ και περίπου 20 ζωντανά ποντίκια τριγυρνούσαν στους διαδρόμους, ενώ η μυρωδιά στον χώρο ήταν αηδιαστική.

Twitter

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο άνδρας είχε βαθιές πληγές στους γλουτούς και την πλάτη του, οι οποίες ήταν ανοιχτές σίγουρα τρεις μήνες πριν από τον θάνατό του και του προκαλούσαν μεγάλο πόνο.

Η σύζυγος και η κόρη του 78χρονου κατηγορούνται για ανθρωποκτονία.

 

(Mε πληροφορίες από Metro, Daily Mail, Liverpool Echo