ΔΙΕΘΝΕΣ
13/07/2020 10:01 EEST | Updated 13/07/2020 11:23 EEST

Πέθανε η ηθοποιός Κέλι Πρέστον, σύζυγος του Τζον Τραβόλτα

Σε ηλικία 57 ετών, από καρκίνο του στήθους.

mpi25/MediaPunch Inc./MediaPunch/IPx
Ο Τζον Τραβόλτα και η Κέλι Πρέστον ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια κι είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Μετά από σκληρή μάχη δύο ετών, η γνωστή ηθοποιός Κέλι Πρέστον, σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, πέθανε σε ηλικία 57 ετών, από καρκίνο του στήθους.

Τον θάνατό της ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Instagram ο Τραβόλτα. 

«Με πολύ βαρειά καρδιά σας ανακοινώνω ότι η όμορφη γυναίκα μου έχασε την διετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο του στήθους. Εδωσε έναν γενναίο αγώνα, με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων και τόσων...»

 Ο Τζον Τραβόλτα και η Κέλι Πρέστον ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2006, ο γιός τους, Τζετ, ο οποίος έπασχε από αυτισμό πέθανε σε ηλικία 16 ετών, κατά την διάρκεια κρίσης επιληψίας ενώ η οικογένεια έκανε διακοπές στις Μπαχάμες. Εχουν άλλα δύο παιδιά, την 20χρονη Ελα Μπλε και τον  9χρονο Μπέντζαμιν. 

Στην ανάρτησή του διάσημος ηθοποιός ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό που φρόντιζε στην σύζυγό του, όπως και όλους τους φίλους και τους συγγενείς οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό της.

«Θα αφιερώσω τον χρόνο μου για να μείνω κοντά στα παιδιά μας, που έχασαν τη μητέρα τους. Γι αυτό συγχωρέστε με αν δεν ακούσετε από μένα για καιρό. Να ξέρετε, όμως, ότι νιώθω την αγάπη σας και θα συνεχίσω να τη νιώθω για τις επόμενες βδομάδες και μήνες...»

Η Κέλι Πρέστον καταγόταν από τη Χονολουλού και το αληθινό της όνομα της Κέλι Καμαλελέχουα Σμιθ. Το είχε αλλάξει σε Πρέστον όταν πήρε τον πρώτο της ρόλο, το 1985, στην ρομαντική κωμωδία «Το Ξεπέταγμα» (“Mischief”). Στη συνέχεια εμφανίστηκε και σε μια άλλη νεανική κωμωδία με τίτλο «Ντροπαλή και ερωτευμένη» (“Secret Admirer”). Επαιξε επίσης στις ταινίες: «Οι Δίδυμοι» (“Twins”), «Τζέρι Μαγκουάιρ» (“Jerry Maguire”), «Από το σούρουπο ως την αυγή» (“From Dusk Till Dawn”), «Ο Γάτος» (“The Cat in the Hat”). 

Ο Τραβόλτα, πρωταγωνιστής των ταινιών «Πυρετός το Σαββατόβραδο» (“Saturday Night Fever”) και «Γκριζ» (“Grease”), γνώρισε την Πρέστον το 1988 όταν συμμετείχαν στην ταινία «The Experts».

Παντρεύτηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου του 1991 στο Παρίσι. 

Sponsored Post