ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/07/2018 14:47 EEST | Updated 15/07/2018 19:02 EEST

Πέθανε ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Σωκράτης

Sport24gr

Σε ηλικία 34 ετών ο Β′ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Σωκράτης, «έφυγε» από την ζωή σε ξενοδοχείο στο Οχάιο.

Ο Σωκρατης Τζούνιορ σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και Οικονομικά  στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και από νωρίς ασχολήθηκε ενεργά με τις επιχειρήσεις του Ομίλου του πατέρα του ενώ  έδειξε τη μεγάλη αγάπη του για τον Ολυμπιακό. 

Διατηρούσε τα τελευταία χρόνια τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και είχε μόλις ηγηθεί  της ολοκλήρωσης μιας εκτενούς αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου των προΐοντων της εταιρίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ενώ στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με θέματα κατασκευών και real estate.

Το τελευταίο διάστημα είχε μετακινηθεί στις ΗΠΑ για να συμμετέχει στο μεγάλο πρότζεκτ του αθλητικού στοιχήματος που μόλις ξεκινά εκεί. Στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων είχε βρεθεί σε μια σημαντική συνάντηση των ρυθμιστικών αρχών στο Κλίβελαντ, όπου και άφησε αιφνίδια την τελευταία του πνοή. 

Αγαπούσε ιδιαίτερα την τεχνολογία και το ποδόσφαιρο από πολύ μικρός και ήταν πολύ αγαπητός στους κύκλους του Ομίλου ΙΝΤΡΑΛΟΤ/ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

 

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Πηγή: Sport24.gr