ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25/05/2019 17:59 EEST | Updated 25/05/2019 19:00 EEST

Πύθωνας καταπίνει έναν μεγαλύτερο πύθωνα αλλά δεν καταφέρνει να τον χωνέψει

26 φωτογραφίες για όσους δεν έχουν θέμα με τα φίδια.

Amanda Jongedyk/ Parry Creek Farm Tourist Resort

Οι ιδιοκτήτες μιας φάρμας στη Δυτική Αυστραλία κατάφεραν να καταγράψουν με φωτογραφική κάμερα απίστευτες εικόνες ενός πύθωνα ο οποίος επιτέθηκε και προσπάθησε να καταπιεί ολόκληρο έναν...μεγαλύτερο πύθωνα.

Ο πύθωνας όμως έπεσε θύμα φαίνεται πως έπεσε και βαρύς στο φίδι 4μ που του επιτέθηκε το οποίο παρά την επιμονή του και τις φιλότιμες προσπάθειές του δεν κατάφερε να χωνέψει τη λεία του. Έτσι ο μεγάλος πύθωνας, δηλαδή η τροφή, άρχισε να του ανεβαίνει προς το πάνω μέχρι που τελικά κυριολεκτικά του βγήκε από το στόμα. Και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Οι ιδιοκτήτες της φάρμας και κέντρου άγριων ζώων όπου μεταφέρθηκε το ερπετό έκαναν μια σχετική ανάρτηση συνοδευόμενη από 26 μοναδικές φωτογραφίες που καταγράφει όλα όσα έγιναν με το γεύμα του πύθωνα.

Όπως εξηγούν, οι ιδιοκτήτες της φάρμας εντόπισαν τον μικρότερο πύθωνα στο σπίτι τους (μάλιστα τον αποκαλούν “ομορφιά”). Αλλά επειδή φοβόντουσαν πως θα τους φάει τις κότες είπαν να τον μεταφέρουν σε ένα κέντρο άγριων ζώων. «Είδαμε πως είχε φάει καλά (όχι δεν ήταν κάποια από τις κότες μας, τις μετρήσαμε) και με ασφάλεια τον βάλαμε σε ένα σάκο. Μόλις τον βγάλαμε η τροφή του άρχισε να ανεβαίνει προς τα πάνω και τότε είδαμε την ουρά! Νομίζαμε πως ήταν κάποιο μαύρο φίδι (σ.σ. λέγεται και θερκο ή περβολάρης). Ουάου λάθος! Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήταν σώος και ασφαλής πολύ γρήγορα. Βέβαια έχασε το γεύμα του αλλά ελπίζουμε πως θα φάει κάτι ενώ τα πουλιά θα φάνε ότι άφησε».