ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Πλαίσιο PRO: η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην πρώτη γραμμή του επιχειρείν

Η Πλαίσιο δηλώνει δυναμικά το «παρών» στην έκθεση XENIA 2022
Πλαίσιο

H Πλαίσιο Computers, ο απόλυτος προορισμός Τεχνολογίας, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην έκθεση XENIA 2022, που θα πραγματοποιηθεί στις 26-27-28 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo – κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου φιλοξενίας. Με το τεχνολογικά προηγμένο περίπτερό της στο Hall 1 | B10,11 – C10,11, η Πλαίσιο θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για τη μεταμόρφωση της φιλοξενίας στο πιο απολαυστικό ταξίδι τεχνολογίας.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι #plaisiopeople θα βρίσκονται εκεί για να ενημερώσουν τους επισκέπτες της έκθεσης για όλες τις νέες μορφές επαγγελματικής εξυπηρέτησης που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη της επιχείρησής τους, καθώς και όλα τα technology must-haves που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να αναβαθμίσουν τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών τους.
Με την έμπρακτη στήριξή της στους επαγγελματίες πελάτες της, η Πλαίσιο έρχεται τώρα να καλύψει κάθε ανάγκη που προκύπτει στον ξενοδοχειακό κλάδο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες της XENIA 2022 και πηγαίνοντας, ταυτόχρονα, τις business λύσεις στο επόμενο level!

Στο περίπτερο της Πλαίσιο Computers στο Hall 1 | B10,11 – C10,11, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη συναρπαστική ψυχαγωγία με TVs & Hotel Menu, να νιώσουν τη ζεστή φιλοξενία που παρέχουν οι μικροσυσκευές για «σπιτικές» ανέσεις, και κυρίως, να βιώσουν μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση με τις νέες, smart τεχνολογίες. Παράλληλα, θα ανακαλύψουν πρωτότυπες προτάσεις διασκέδασης, με δραστηριότητες εντός κι εκτός καταλύματος, εξασφαλίζοντας στους εν δυνάμει πελάτες τους την αίσθηση “feel like home”.

Με κεντρικό πυλώνα τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον ξενοδοχειακό κλάδο, η Πλαίσιο υπόσχεται τη μέγιστη δυνατή ενεργειακή εξοικονόμηση με σύγχρονες λευκές συσκευές αλλά κυρίως υπογράφει την επαγγελματική ευελιξία με Digital Signage & Bleisure λύσεις (Bleisure = Business + Leisure), στον τουρισμό.
PLAISIO checked-in for XENIA 2022.
#seeyouthere

Λίγα λόγια για το Πλαίσιο:

Από το 1969 και για 53 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο “leader” στην ελληνική αγορά, με 24 καταστήματα και service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς & 1500 εργαζόμενους και τζίρο που ξεπερνά τα 436.000.000€.

Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντάς μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε αξία, να προσφέρουμε γνώση και να υποστηρίζουμε την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
Μαρία Τσώμου - Media, τηλ. 210 5587349 – 698 147 8539, mtsomou@plaisio.gr