Πού να βρούμε την μάσκα που φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ και προκάλεσε υστερία στο Διαδίκτυο

Η προστασία από τον κορονοϊό είναι το καλύτερο αξεσουάρ γι' αυτό το φθινόπωρο.

Ο πρίγκιπας Χάρι κι η Μέγκαν Μαρκλ ήταν παντού στην Νέα Υόρκη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για να ευαισθητοποιήσουν (τον κόσμο) σχετικά με μια σειρά κοινωφελών σκοπών και να συμμετάσχουν στο Global Citizen Live στο Σέντραλ Παρκ το Σάββατο.

Τα αμέτρητα μονοχρωματικά σύνολα της Μέγκαν Μαρκλ κέντρισαν την προσοχή των όσων ασχολούνται με ζητήματα μόδας, το ίδιο και το καλύτερό της αξεσουάρ - μια μαύρη μάσκα προσώπου με «κυματισμούς» στο τελείωμα που φόρεσε σε πολλές περιστάσεις.

.
Gotham via Getty Images
.
.
Kevin Mazur via Getty Images
.
.
Gotham via Getty Images
.

Η ειδική στην μόδα των ρόγιαλς, Ελίζαμπεθ Χολμς, γρήγορα αναγνώρισε την μάσκα ως την Air Queen Nano Mask - μπορεί να βρει κανείς στο Amazon έναντι 10,99 δολαρίων (9,39 ευρώ) το πακέτο των δέκα.

.
Amazon
.

Εννοείται πώς χάρη στην επιρροή της Μέγκαν Μαρκλ, οι μάσκες αυτές έχουν προκαλέσει υστερία στο Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να έχουν εξαντληθεί στο Amazon, το οποίο και επανατροφοδοτείται από τα προϊόντα. (Ας δοκιμάσουμε να κοιτάμε συνέχεια, καθώς αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά).

Αν κοιτάμε για κάτι παρόμοιο, παρακάτω μπορεί να βρει κανείς μερικές άλλες επιλογές PURE-MSK Trifold μιας χρήσης FDA-Cleared Χειρουργική μάσκα , το πακέτο των δέκα έναντι 22.95 δολαρίων ( 19,61 ευρώ).

.
Amazon
.

Εδώ είναι μια άλλη μασίφ επιλογή που έρχεται σε πακέτο των 50 κομματιών (οι χρήστες του Amazon ξετρελαίνονται που η καθεμία απ′ αυτές είναι τυλιγμένη). Μάσκα Τριαντάφυλλο KF94,50.99 δολάρια για ένα πακέτο των 50.

.
Amazon
.

Ακόμα μπορούμε να διαλέξουμε την ίδια φίρμα με την μαύρη μάσκα της Μέγκαν Μαρκλ αλλά σε λευκή μάσκα. ιδού λευκές Air Queen Nano Masks έναντι 11.49 δολαρίων (9,8 ευρώ) για ένα πακέτο δέκα μασκών.

.
Amazon
.

Συστήνεται σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το αν έχουν εμβολιαστεί ή όχι, να φορούν μάσκες σε κλειστούς χώρους, ιδιαίτερα σε περιοχές με υψηλό αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού.