Τα μυστικά των αεροσυνοδών: Ποια είναι τα αντικείμενα που έχουν πάντα μαζί τους;

Από λιποζάν μέχρι σημειωματάρια και...selfie stick

Το να ταξιδεύετε με αεροπλάνο είναι μια «λεπτή» διαδικασία που θέλει προσοχή. Ποτέ δεν θέλουμε να το παρακάνουμε όταν ετοιμάζουμε τη βαλίτσα σας, αλλά επίσης δεν θέλουμε και να ξεχάσουμε κάτι σημαντικό.

Έχετε αναρωτηθεί όμως ποτέ τι υπάρχει μέσα στο τσαντάκι που έχουν οι αεροσυνοδοί μαζί τους κατά τη διάρκεια της πτήσης; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια λίστα με τα απαραίτητα αντικείμενά τους.

Selfie Stick

«Ένα από τα αγαπημένα μου αντικείμενα αυτή τη χρονική περίοδο είναι το selfie stick. Στα περισσότερα ταξίδια μου είμαι μόνη, ανακαλύπτοντας και απαθανατίζοντας καινούργια μέρη για να αναρτήσω αργότερα στο Instagram», λέει ο αεροσυνοδός Jay Robert.

Ενυδατική κρέμα

«Το να βρίσκεσαι συνέχεια στον αέρα, έχει επιπτώσεις στο δέρμα σου. Μπορεί να το ξηράνει, οπότε εκτός από το να πίνω συνέχεια νερό, βασίζομαι σε ενυδατική κρέμα και την εφαρμόζω τουλάχιστον δυο φορές την ημέρα στο σώμα μου», λέει η Melissa.

Μαγιό

«Είμαι κορίτσι της θάλασσας, η ιδέα του να βρίσκομαι οπουδήποτε κοντά σε νερό χωρίς μαγιό θα ήταν βασανιστήριο», συμπληρώνει η Melissa.

Λιποζάν

«Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να με τρελάνει κατά τη διάρκεια της πτήσης, αυτό είναι το γεγονός ότι ξέχασα να φέρω μαζί μου το λιποζάν και αυτό συνήθως βρίσκεται στην τσέπη του της στολής μου. Τα χείλη μου γίνονται πολύ ξηρά και το να κρατάω μαζί μου το λιποζάν είναι μεγάλη υπόθεση», λέει ο Lucas Manente.

Σημειωματάρια

«Ένα αντικείμενο που δεν αποχωρίζομαι από το ταξίδι είναι το σημειωματάριό μου. Σε αυτό καταγράφω τα γεγονότα της ημέρας και προγραμματίζω αυτά που θα έρθουν στο μέλλον. Το σημειωματάριό μου έχει φωτογραφίες του γιου μου, της συζύγου μου, λίστες, τα σχέδιά μου και αυτά με βοηθούν να βρίσκομαι “κοντά” στην οικογένειά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις μου», λέει ο Vinnie De Jesus.

Προσωπικό σημείο Wi-Fi

«Η ταξιδιωτική μου ζωή με ταξίδεψε κατά μήκος έξι διαφορετικών ηπείρων και το να μένω συνδεδεμένη με τους φίλους, την οικογένεια και τους ακόλουθούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν η μεγαλύτερή μου πρόκληση καθώς βρισκόμουν πάνω από τη θάλασσα. Οπότε ανακάλυψα ένα προσωπικό σημείο Wi-Fi που μου επιτρέπει να κρατάω όλες τις συσκευές μου συνδεδεμένες σε περισσότερες από 100 χώρες, με απεριόριστο ίντερνετ και σε τιμή λιγότερη από το κόστος του Wi-Fi σε ένα ξενοδοχείο», είπε ο αεροσυνοδός Jay Robert.

Ρούχα γυμναστικής

«Μου αρέσει να κουβαλάω τα ρούχα και παπούτσια της γυμναστικής μαζί μου. Πρέπει να παραμείνω υγιής και γυμνασμένη. Πάντα έχουμε κάποιο γυμναστήριο σε ξενοδοχείο και αν δεν έχουμε, τότε πηγαίνω για τρέξιμο», λέει η αεροσυνοδός Melissa.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.