Ποιο είναι το χρώμα που φοράει συνέχεια η Μέγκαν Μαρκλ και γιατί

Η δούκισα του Σάσεξ εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Από κομψά φορέματα μέχρι και σιθρού φούστες, η πρώην ηθοποιός, αιχμαλωτίζει τα βλέμματα του κοινού.

Αυτό όμως που δεν έχουν παρατηρήσει πολλοί, είναι το χρώμα που διαλέγει να φορέσει περισσότερο από τα υπόλοιπα. Και αυτό είναι... το μπλε!

Η Μέγκαν αγαπάει το μπλε και κάθε απόχρωσή του. Το έχει φορέσει σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως και στην πρώτη της επίσημη εκδήλωση με τον πρίγκιπα Χάρι, το προηγούμενο έτος.

Στο πρόσφατο ταξίδι της στην Αυστραλία, τα 8 φορέματα από τα 16 που έβαλε, ήταν μπλε. Δεν ήταν και λίγες οι φορές, έτσι;

Σύμφωνα με έναν ειδικό ψυχολογίας χρωμάτων, υπάρχει λόγος για αυτό.

Η συνεχόμενη επιλογή αυτού του χρώματος, είναι στην πραγματικότητα μια ασυνείδητη απόφαση. Όταν πρόκειται για την ψυχολογία του χρώματος, το μπλε σχετίζεται με το μυαλό και το σκούρο μπλε με την εμπιστοσύνη και τη γνώση.

Είναι ένα χρώμα που δείχνει επαγγελματισμό και είναι πιο προσιτό από το μαύρο. Μπορεί επίσης να υποδηλώνει την επιθυμία της Μέγκαν να διατηρήσει την συγκέντρωσή της στις εκδηλώσεις που εμφανίζεται.

Η Μέγκαν δεν είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που φοράει μπλε. Η Κέιτ Μίντλετον, είχε προτιμήσει σε αρκετές εμφανίσεις της μπλε φορέματα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, στον πρίγκιπα Λούι.

Πηγή: HuffPost Canada