ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21/02/2019 18:20 EET | Updated 21/02/2019 18:35 EET

Πολάκης (στο γνωστό ύφος) εναντίον Σαββόπουλου: Ξέρεις εσύ από αρκουδίτσες... Ξαναβούτα τώρα

Από τον «αρκουδιάρη» στις «αρκουδίτσες» σε χρόνο dt.

\xcv

Η κριτική που άσκησε ο Διονύσης Σαββόπουλος στην κυβέρνηση της αριστεράς και τον Παύλο Πολάκη δεν έμεινε αναπάντητη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε ένα κρεσέντο αναρτήσεων, συνεντεύξεων και δηλώσεων.

Ο κύριος Πολάκης, αφού πρώτα υπενθυμίζει ότι στα φοιτητικά του χρόνια άκουγε τα τραγούδια του Νιόνιου, περνάει στην αντεπίθεση κατά του τραγουδοποιού:

«Εγώ ξέρω από πρόβατα γιατί ο πατέρας μου ήταν βοσκός ...
Εσύ πρέπει να ξέρεις από αρκουδίτσες μετά τη θητεία σου στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ .....το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι. 
ΥΓ: Είχαμε καιρό να σε ακούσουμε, έβρισες και συ για να βγεις λίγο στην επιφάνεια του βάλτου των ”φιλόξενων” ΜΜΕ της διαπλοκής ....Ξαναβούτα τώρα...πήρες το πεντάλεπτο!»

Υπενθυμίζεται ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος βρέθηκε το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ είχε πει με σκωπτικό ύφος, αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη: «Στην γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός φέρνανε μια αρκούδα για να χορεύει να κάνει την Βουγιουκλάκη και ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη. Έχουν μια ομοιότητα» είπε, συμπληρώνοντας πως ο «κύριος Πολάκης δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικού της μεταπολίτευσης».

Σχετικά με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ήταν εξίσου αιχμηρός: «Νομίζω ότι κυβερνά μια αποτυχία της αριστεράς. Κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου. Άνθρωποι που τον μιμούνται».