ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23/04/2018 10:51 EEST

«Πολιτική ομάδα που κάνει ακτιβισμό» ο Ρουβίκωνας, λέει ο Κυρίτσης

«Κλασική περίπτωση ακτιβισμού» χαρακτήρισε την επίθεση Ρουβίκωνα στη Γαλλική πρεσβεία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης και τόνισε πως «δεν θα διαταράξει καθόλου τις σχέσεις μας με τη Γαλλία.

O κ.Κυρίτσης έκανε τις δηλώσεις αυτές στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 

Όπως τόνισε, ο «Ο Ρουβίκωνας είναι πολιτική ομάδα που κάνει ακτιβισμό»  και σημείωσε  πως οι πρακτικές του Ρουβίκωνα δεν είναι «εγκληματικότητα αλλά παραβατικότητα».

Ο κ. Κυρίτσης επέμεινε πως στη χώρα έχουμε μείωση της εγκληματικότητας τονίζοντας πως «την εγκληματικότητα την καταλαβαίνουμε είτε κοιτάζοντας τα στατιστικά στοιχεία, είτε την κοινωνία είτε τα ΜΜΕ. Οι στατιστικές δεν σας κάνουν, τα ΜΜΕ δεν σας κάνουν, ε δεν σας κάνει και η κοινωνία».

Σημειώνεται πως η επίθεση προκάλεσε για μία ακόμη φορά την την έντονη αντίδραση της ΝΔ. «Η χώρα διασύρεται διεθνώς από μια ανίκανη κυβέρνηση που δεν θέλει ή -ακόμη χειρότερα- δεν μπορεί να συλλάβει μια φράξια τάχα αντιεξουσιαστών. Πάλι έφυγαν σαν κύριοι...» έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.