ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23/04/2015 17:53 EEST | Updated 23/04/2015 20:02 EEST

Κόντρας συνέχεια στη Βουλή μεταξύ Γεωργιάδη και Διαμαντόπουλου: «Θα μου πετάξετε καμιά μολότοφ;»

Eurokiniss

Ούτε κατά τη σημερινή της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται το θέμα των αποθεματικών της, δεν έλειψε η ένταση.

Πρωταγωνιστές για μια ακόμη φορά ο βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο προεδρεύων εκ του (ΣΥΡΙΖΑ) Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

Η ένταση άρχισε όταν ο Γεωργιάδης ρώτησε τους κοινωνικούς φορείς αν είναι ασφαλές τα χρήματά τους να επενδυθούν σε εβδομαδιαία ρέπος όταν ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης μιλά για δημοψήφισμα.

«Κινδυνολογείτε» ακούσθηκε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ κινδυνολογώ; Αυτός τα λέει», άρχισε να φωνάζει ο Αδ. Γεωργιάδης.

Όταν ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος του ζήτησε να ολοκληρώσει τις ερωτήσεις του, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε φωνάζοντας: «Θα με αφήσετε να τελειώσω ή θα μου πετάξετε καμιά μολότοφ;».

«Δεν είναι εδώ η δική σας παιδική χαρά. Όλοι από την ΝΔ έχουν κρατήσει στάση και ήθος που βοηθά την διαδικασία. Από εκεί και πέρα με την είσοδό σας δημιουργείτε κλίμα», απάντησε ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος. Για να εμπλακεί στον καυγά και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος ήρθε να συνεπικουρήσει τον βουλευτή της ΝΔ κάνοντας παρατήρηση στον προεδρεύοντα: «Τώρα δημιουργείτε εσείς κλίμα. Είναι φράσεις αυτές που είπατε περί παιδικής χαράς;».

«Χθες με είπατε τρομοκράτη, σήμερα ότι πετάω μολότοφ»

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος τότε θύμισε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης τον αποκάλεσε «τρομοκράτη» χθες, ενώ σήμερα ότι πετά μολότοφ και έδωσε τον λόγο στον Άδωνι Γεωργιάδη μόνο για αν ανακαλέσει.

Όμως ο βουλευτής της Ν.Δ. επέμεινε: «Εσείς είπατε ότι εδώ είναι η παιδική μου χαρά και άρα είναι λίγο αντιφατικό να μου ζητάτε να ανακαλέσω. Οι απόψεις σας υπέρ του αντιεξουσιαστικού χώρου και των τρομοκρατών είναι γνωστές. Τι να ανακαλέσω; Πριν από 5 ημέρες κατηγορούσε τον Πανούση που μπήκε στην πρυτανεία».

«Εκτοξεύετε φράσεις που δεν τιμούν εσάς και το κοινοβούλιο. Αυτό το παιχνίδι παίζετε», απάντησε ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

Sponsored Post