ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21/08/2015 13:59 EEST | Updated 21/08/2015 14:24 EEST

Το «ΟΧΙ» Δραγασάκη στην πρόταση Μεϊμαράκη να τεθεί επικεφαλής κυβέρνησης συνεργασίας

ASSOCIATED PRESS
Greece's Deputy Prime Minister Giannis Dragasakis arrives for a cabinet meeting at the parliament in Athens, on Tuesday, May 12, 2015. Officials say Greece has completed a 757 million euro ($844 million) debt payment to the International Monetary Fund, despite an acute cash shortage that could come to a head within the next two weeks. (AP Photo/Petros Giannakouris)

Μέσω twitter, αποφάσισε να απαντήσει ο Γιάννης Δραγασάκης, στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη, που ενέπλεξε το όνομα του, υποστηρίζοντας ότι μπορούν να αποφευχθούν οι πρόωρες κάλπες, αν συγκροτηθεί μια κυβέρνηση συνεργασία, με επικεφαλής τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τον οποίο χαρακτήρισε σοβαρό άνθρωπο.

Ο κ. Δραγασάκης, σε ανάρτηση του αφού ευχαρίστησε τον κ. Μαϊμαράκη για την πρόταση την απέρριψε κατηγορηματικά:

«Κατανοώ ότι αυτή υπηρετεί κάποιους στόχους τακτικής του κόμαμτος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα ήθελα όμως να τον παρακαλέσω, στο όνομα της αμοιβαίας εκτίμησης μας, να μη με εμπλέκει σε ρόλους και σχέδια που και ο ίδιος πολύ καλά γνωρίζει ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αποδεχτώ.

Την ίδια στιγμή με τη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, ήρθε και η πρώτη ανεπίσημη απάντηση, στον Πανγιώτη Λαφαζάνη και τα στελέχη της Αρίστερης Πλατφόρμας, που ίδρυσα το κόμμα της «Λαϊκής Ενότητας» :

«Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι οπαδοί της δραχμής, αφού διέσπασαν την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και στράφηκαν κατά της κυβέρνησης της Αριστεράς, έκαναν πράξη την από εδώ και καιρό απόφαση τους να διασπάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ», τονίζουν πηγές του Μαξίμου.

«Θα κριθούν από τον ελληνικό λαό», προσθέτουν.

Sponsored Post