ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/09/2015 18:03 EEST | Updated 06/09/2015 18:15 EEST

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας ζητάει τη βοήθεια του κοινού για να ανοίξει η κουρτίνα δύο

Eurokinissi

Στην επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά την διάρκεια ομιλίας του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Πήρε 251 ψήφους στη Βουλή και πήγε σε εκλογές, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεϊμαράκης υπαινίχθηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας κυβέρνησε την χώρα με στρατηγική τηλεπαιχνιδιού.

«Είναι δυνατόν να βρίσκεται στο παιχνίδι και να ζητάει τη βοήθεια του κοινού και να ανοίξει η κουρτίνα δύο; Εδώ κυβερνάμε τη χώρα», δήλωσε μπροστά σε στελέχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο λόγος που ο πρώην πρωθυπουργός οδηγεί την χώρα σε εκλογές τόσο γρήγορα είναι, κατά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τα «ραβασάκια» για τον ΕΝΦΙΑ και ο ΦΠΑ 23%.

«Φοβάται και το διάλογο. Καλά να φοβάται να κυβερνήσουμε μαζί, αλλά και να μην συζητήσουμε;», δήλωσε αναφερόμενος στην άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει μαζί του.

Απευθυνόμενους στους αναποφάσιστους, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πως δεν υπάρχει περιθώριο για ψήφο διαμαρτυρίας και αποχής, καθώς τον Ιανουάριο αυτή η ψήφος κόστισε 90 δισ. στη χώρα.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε συγνώμη για τον χαρακτηρισμό «ψευτράκος» που απέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα.

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)