ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16/11/2017 13:27 EET | Updated 16/11/2017 13:40 EET

Τέλος στις τηλεπωλήσεις ανακοίνωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης

NurPhoto via Getty Images
Alternate chairman of Nea Dimokratia Adonis Georgiadis during discussion and vote of the 2017's draft state budget at the plenum of the Parliament, in Athens, Greece n December 10, 2016. (Photo by Wassilios Aswestopoulos/NurPhoto via Getty Images)

Τέλος στις τηλεπωλήσεις βάζει ο αντιπροέδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης , όπως ανακοίνωσε από την εκπομπή του.

Ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Ν.Δ., εξήγησε την απόφασή του, σημειώνοντας ότι σταματά τις τηλεπωλήσεις καθώς χρησιμοποιούνται ως αφορμή για να του ασκείται κριτική που υπερβαίνει τις πολιτικές του θέσεις.

Τις τελευταίες ημέρες είχε δεχθεί επικρίσεις από πολιτικούς του αντιπάλους γιατί εκτός από τις τηλεπωλήσεις βιβλίων και tablet, επεκτάθηκε και στις πωλήσεις νανογιλέκων.

Ο ίδιος μάλιστα απάντησε με μια μακροσκελή ανακοίνωση του στο Facebook λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ναι λοιπόν. Σταυρώστε με ελεύθερα διότι ασχολούμαι με το εμπόριο και τις πωλήσεις και αυτό μάλλον απαγορεύεται ή δεν θεωρείται αρκετά σοβαροφανές για την πολιτική, αλλά φίλοι μου εγώ δεν έκρυψα ποιος είμαι, υπερασπίζομαι την ελεύθερη οικονομία και δεν θεωρώ τις πωλήσεις ντροπιαστική δουλειά. Και ναι θα μάχομαι να επιβιώνω μόνος μου με τις δυνάμεις μου και να μην έχω ανάγκη κανέναν και έτσι ως πολιτικός να σας είμαι χρησιμότερος διότι δεν θα με κρατάει κανένας από πουθενά. Τώρα αν δεν θέλετε να με ψηφίσετε γί´αυτό, σεβαστή η επιλογή σας, πάμε παρακάτω.»