ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/09/2016 07:46 EEST | Updated 29/09/2016 07:46 EEST

Σφοδρή κριτική της Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα. «Είναι ξεφτιλισμένος»

NurPhoto via Getty Images
Zoe Konstantopoulou and her party Plevsi Eleftherias anounce a legal platform to achieve justice for Greece, in Athens, Greece, on September 15, 2016. (Photo by Wassilios Aswestopoulos/NurPhoto via Getty Images)

Σφοδρή κριτική με βαρείς χαρακτηρισμούς άσκησε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.

«Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι που έχουν τιμή και αξιοπρέπεια δεν λένε άλλα και πιστεύουν άλλα. Άκουγα τις προάλλες τον λόγο του κ.Τσίπρα όταν πήγε στην ΕΥΔΑΠ που έλεγε θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας αυτοί που θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την ΕΥΔΑΠ. Όταν το έχεις πει αυτό, ε, πρέπει πραγματικά, να είσαι εντελώς ξεφτιλισμένος. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη, για να φτάνεις να υπογράφεις την ιδιωτικοποίηση αυτή. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε, ούτε τώρα αποδέχομαι βέβαια το παραμύθι που λέει: «το καημένο το παιδί, τόσο μπορούσε. Δεν μπόραγε, όπως λέμε», σημείωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι ψέμα ότι δεν μπορούσε, είναι ψέμα ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Κάποιοι απλώς επέλεξαν να κάνουν τη δική τους ροπή και λαγνεία για την εξουσία, να την μετατρέψουν σε ένα σενάριο αδιεξόδου και μονόδρομου», πρόσθεσε τονίζοντας ότι «η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν άλλες επιλογές και υπάρχουν άλλες επιλογές», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο 15':40'':