ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21/12/2015 13:49 EET | Updated 21/12/2015 14:42 EET

Άδωνις Γεωργιάδης: Στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 10 Ιανουαρίου

sooc

Την στήριξη του προς το πρόσωπο του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης εν όψει του δευτέρου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη υποψηφίου προέδρου στην ΝΔ στις 10 Ιανουαρίου, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι είναι προσωπική του άποψη και όχι παραίνεση προς όσους τον ψήφισαν.

«Η χθεσινή ημέρα ήταν μέρα γιορτής για τη ΝΔ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που έδωσαν βροντερό παρών», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης στη δήλωση του.

«Είμαι υπερήφανος για όλη την ομάδα και τους συνεργάτες. Καταφέραμε μέσα λίγες εβδομάδες ξεκινώντας από το μηδέν να καταγράψουμε ένα ποσοστό διψήφιο», σημείωσε.

«Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου για τον προεκλογικό αγώνα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο πρώτο νικητή των εκλογών Βαγγέλη Μεϊμαράκη και φυσικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης,

Σε ότι αφορά τον β γύρο των εκλογών στις 10 Ιανουαρίου ο κ. Γεωργιάδης ήταν ξεκάθαρος.

«Θεωρώ ότι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός Εγώ προσωπικά στην κάλπη της 10ης Ιανουαρίου θα στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι λόγοι είναι τρεις, Πρώτον έχει έρθει η ώρα για ανανέωση, δεύτερον γιατί θεωρώ σημαντικό δύο άνθρωποι, από τη δεξιά εγώ και από το κέντρο κ. Μητσοτάκης, να μπορούμε να συναντηθούμε και τρίτον, διότι δεν ξεχνώ ότι κατά την διάρκεια της προηγούμενης κυβέρνησης η συνεργασία με τον Κυριάκο ήταν άψογη», σημείωσε.

Σε ότι αφορά την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο κ. Γεωργιάδης εκφράστηκε με θερμά λόγια.

«Τιμώ και σέβομαι την υποψηφιότητα του κ. Μεϊμαράκη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Μητσοτάκης: Η ενότητα έχει εξασφαλιστεί

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη σχετικά με την δήλωση στήριξης του και σημείωσε πως η ενότητα έχει εξασφαλιστεί.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη δημόσια στήριξη που μου παρέχει ενόψει του δευτέρου γύρου.

Προερχόμαστε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες αλλά μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη. Για να κερδίσει και πάλι η κεντροδεξιά τη μάχη των ιδεών.

Η ενότητα έχει εξασφαλιστεί.

Το δίλημμα όμως παραμένει. Συρρίκνωση και Στασιμότητα ή Διεύρυνση και Ανανέωση;

Στον πρώτο γύρο το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο από το 60% και πλέον των παλαιών και νέων μελών μας. Έχουμε καθήκον να κάνουμε πράξη την εντολή τους.

Την 10η Ιανουαρίου, το ρεύμα της δημιουργικής ανανέωσης θα ενισχυθεί και θα είναι νικηφόρο».