ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/07/2015 08:21 EEST | Updated 06/07/2015 09:48 EEST

Ποιοι αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν την ηγεσία της ΝΔ

eurokinissi

Το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν την αρχηγία της ΝΔ, αφήνουν ανοικτό τόσο ο περιφερειάρχης Πελοπονήσου, Πέτρος Τατούλης όσο και ο βουλευτής του κόμματος, Μάκης Βορίδης, μετά και την αποχώρηση από την προεδρία του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά.

Ειδικότερα, σε γραπτή του δήλωση ο κ. Τατούλης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την ανάταξη του, προτάσσοντας πάντοτε το συμφέρον της χώρας και το καλύτερο αύριο των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Σε αυτήν την διεκδίκηση βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή».

Από την πλευρά του ο κ. Βορίδης μιλώντας στον Ant1, σχολίασε πως όλοι μπορούν να είναι υποψήφιοι και σε ότι αφορά τον ίδιο, θέλει να σκεφτεί κάποια πράγματα και να εξετάσει τις παραμέτρους πριν πάρει τις αποφάσεις του.

Παρών για τη διαδοχή και ο Νίκος Δένδιας

Εκτός όμως από τους κ.κ. Τατούλη και Βορίδη παρών για την αρχηγία στη ΝΔ, δήλωσε και ο Νίκος Δένδιας.

«Εάν η πολιτική πρόταση της ΝΔ με καλύπτει θα μπορούσα να το σκεφτώ, αν θα την εκφράσω» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα FM.

«Όσον με αφορά, εφόσον το μείγμα πολιτικής είναι αυτό το οποίο πιστεύω, ότι μπορεί να χρησιμεύσει στην ελληνική κοινωνία, θα μπορούσα να το σκεφτώ. Εάν δεν είναι αυτό που θεωρώ εγώ χρήσιμο και αναφέρομαι στο μείγμα που ακολουθείται μέχρι τώρα, δεν μπορώ να το εκπροσωπήσω. Είχαμε πάρει πολύ στραβό δρόμο, που μας οδηγούσε στην πασοκοποίηση. Είμαστε ένα παλιό κόμμα, με βάρη και ουρές, μας θέλει η κοινωνία ως ΝΔ ή δεν μας θέλει και απεύχεται την παρουσία μας;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sponsored Post