ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/02/2015 18:20 EET | Updated 07/02/2015 18:28 EET

Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ: Στο επίκεντρο οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και οι προγραμματικές δηλώσεις

Menelaos Myrillas / SOOC

Η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και η τακτική του κόμματος στη βουλή, αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές ενόψει του Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ απασχόλησαν την πολύωρη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ενημερώθηκαν για την πορεία των διαπραγματεύσεων από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και στην συνέχεια έγινε εκτενής ανταλλαγή απόψεων με τοποθετήσεις πολλών βουλευτών.

Για τις προγραμματικές δηλώσεις, η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να τηρήσει σκληρή στάση έναντι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , ενώ εκτενής θα είναι η παρουσίαση στη βουλή της κατάστασης που παρέλαβε η νέα κυβέρνηση στα υπουργεία και τη δημόσια διοίκηση. Στη βουλή θα παρουσιαστεί πλήρης καταγραφή της κατάστασης , ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα ότι στο σύνολό της η ΚΟ θα εκφράζει την στήριξή της στις διαπραγματεύσεις τις οποίες διεξάγει η κυβέρνηση.

Sponsored Post