ΕΙΔΗΣΕΙΣ
04/03/2015 13:08 EET | Updated 04/03/2015 13:08 EET

Για ένα τηλεφώνημα έφυγε νωρίτερα ο Τσίπρας από το Προεδρικό

ASSOCIATED PRESS
European Parliament President Martin Schulz, right, welcomes Greece's Prime Minister Alexis Tsipras upon his arrival at the European Parliament in Brussels on Wednesday, Feb. 4, 2015. Tsipras is on a one day trip to Brussels to meet with EU leaders.(AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

Οι ανειλημμένες υποχρεώσεις του πρωθυπουργού έκαναν τον Αλέξη Τσίπρα να αποχωρήσει νωρίτερα από το γεύμα που παρέθεσε στο Προεδρικό ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στον… «επερχόμενο» Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο. Στο γεύμα είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς.

Ο Αλ. Τσίπρας έφθασε νωρίτερα (φυσικά πεζή από το Μαξίμου) στο Προεδρικό και όταν εισήλθε ο Α. Σαμαράς σηκώθηκε και τον χαιρέτισε ρωτώντας τον πως τα πάει και τι κάνει.

Ωστόσο ο πρωθυπουργός έφυγε περίπου μισή ώρα νωρίτερα από τους υπόλοιπους, και μετέβη αμέσως στο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Sponsored Post