ΔΙΕΘΝΕΣ
24/06/2019 19:48 EEST

Πολωνία: 68χρονη υποψήφια οδηγός παρέσυρε και σκότωσε τον εξεταστή της

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και σήμερα στην Ιστιαία της Εύβοιας

Carl Smith via Getty Images
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Μια 68χρονη γυναίκα υποψήφια για δίπλωμα οδήγησης στην Πολωνία, χτύπησε με το αυτοκίνητο τον εξεταστή της την Δευτέρα, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο άτυχος 35χρονος παρασύρθηκε από το όχημα της υποψηφίας σε ένα κέντρο εξετάσεων κατά τη διάρκεια του τεστ που επικεντρωνόταν στους ελιγμούς, έγινε γνωστό από την αστυνομία του Ρίμπνικ, σε μια ανακοίνωση που ανήρτησε στον ιστότοπό της.

«Μια 68χρονη γυναίκα, υπό άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, χτύπησε τον εξεταστή, ο οποίος, δυστυχώς, λόγω των τραυμάτων του, κατέληξε στο σημείο» εξήγησε ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας Ρίσαρντ Ζέπτσζορ στο ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TVP Info.

Τη στιγμή του δυστυχήματος, ο 35χρονος πιθανόν εξέταζε άλλον υποψήφιο, πρόσθεσε η αστυνομία.

 

Στις εικόνες που μετέδωσε το TVP Info φαίνεται το κόκκινο Toyota Yaris, που ενεπλάκη στο δυστύχημα, με τον μπροστινό προφυλακτήρα του και την πινακίδα κυκλοφορίας να κρέμονται.

«Όταν απευθυνθήκαμε στη γυναίκα, εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και για αυτόν τον λόγο το να της μιλήσουμε θα ήταν πολύ δύσκολο» σημείωσε ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και σήμερα στην Ιστιαία της Εύβοιας όπου ο υποψήφιος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε εξεταστή ο οποίος όμως επέζησε.

Πηγή: Yahoo News, Star Κεντρικής Ελλάδας