ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/11/2020 14:55 EET | Updated 22/11/2020 15:03 EET

Πώς αντέδρασε το Twitter στην προβολή του βίντεο για τις Ένοπλες Δυνάμεις στη Βουλή

Συγκεντρώσαμε τα πιο αντιπροσωπευτικά tweets.

Eurokinissi

Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο που προβλήθηκε στην πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής το βράδυ του Σαββάτου, με το οποίο το ελληνικό κοινοβούλιο τίμησε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το βίντεο ξεκινά με τη Μάχη του Μαραθώνα, περιλαμβάνει τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, το Υγρό Πυρ στο Βυζάντιο, την Επανάσταση του 1821, τον Μακεδονικό Αγώνα του 1904-1908, τους Α’ και Β’ Παγκόσμιους Πολέμους, σύγχρονες εικόνες από τα σώματα του Ελληνικού Στρατού, αλλά και την προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων, Παναγία.

«Το προβαλλόμενο οπτικό αφιέρωμα μάς υπενθυμίζει ότι και στις σημερινές συνθήκες οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, με υψηλό φρόνημα και προσήλωση στις δημοκρατικές αρχές και τις ανθρωπιστικές αξίες, προασπίζουν με αποφασιστικότητα την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας, προασπιζόμενες ταυτόχρονα την ειρήνη και την ευημερία του τόπου μας» ανέφερε η Βουλή στο μήνυμά της.

Οι χρήστες του Twitter δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν την κίνηση, τονίζοντας πως την ώρα που η χώρα μας παλεύει με την πανδημία του κορονοϊού και συνάνθρωποι μας χάνουν τη ζωή τους, οι πολιτικοί επενδύουν χρήματα στην προβολή βίντεο που δεν προσφέρουν τίποτα στους πολίτες.