Πώς να υιοθετήσουμε την τάση της Εβδομάδας Μόδας: Μονόχρωμες εμφανίσεις με βασικά χρώματα

Από την κορυφή μέχρι τα νύχια με κόκκινο, κίτρινο ή μπλε.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έφτασε επίσημα στο τέλος της, αλλά η στιλιστική έμπνευση που πυροδότησε αναπόφευκτα θα μεταφερθεί στις ντουλάπες μας τους επόμενους μήνες.

Από κρόσσια και παγιέτες μέχρι ψυχεδελικές εκτυπώσεις, τα σόου και οι φωτογραφίες του street style μας έδωσαν πολλές νέες ιδέες. Μια εύκολη τάση που πρέπει να δοκιμάσουμε στην καθημερινότητά μας είναι το μονόχρωμο ντύσιμο με βασικά χρώματα.

Τα μοντέλα ντύθηκαν με σύνολα στα κόκκινα, κίτρινα και μπλε για πολλούς οίκους, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας σειράς του σχεδιαστή Σέρτζιο Χάντσον και της συνεργασίας της PrettyLittleThing με την Τεγιάνα Τέιλορ.

Getty Images

Το μονόχρωμο ντύσιμο είναι μόδα τα τελευταία χρόνια. Ομολογουμένως, το να φτιάξουμε ένα μονόχρωμα ντύσιμο είναι σχετικά εύκολο.

Τα βασικά χρώματα φέρνουν νοσταλγία για την σχολική μας εποχή και ελπιδα με τις φωτεινές αποχρώσεις, καθώς βγαίνουμε από την σκοτεινή εποχή της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, δημόσια πρόσωπα όπως η Μπέλα Χαντίντ, η βασίλισσα Λετίσια και η Έλεν Μίρεν φόρεσαν μονόχρωμα σύνολα σε βασικά χρώματα, με ιδιαίτερους τρόπους.

Getty Images

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φορέσουμε το μονόχρωμο σύνολό μας, από παντελόνι με φούτερ μέχρι ειδικά ραμμένα παντελόνια και σφιχτά φορέματα. Και φυσικά, ας μην ξεχάσουμε να συνδυασουμε ασορτί παπούτσια και αξεσουάρ.

Τελικά, όμως, το κλειδί είναι να είμαστε πιστοί στο προσωπικό μας στυλ και να το υποστηρίζουμε με σιγουριά. Αν και μερικές φορές αξίζει να ανακαλύπτουμε περισσότερα για το προσωπικό μας στυλ μέσα από τον πειραματισμό. Ας μην διστάζουμε, λοιπον!