ΔΙΕΘΝΕΣ
23/03/2019 10:44 EET | Updated 23/03/2019 10:45 EET

Ληστής δεν έβρισκε το όπλο του επειδή ήταν «τύφλα» στο μεθύσι

Ηταν μπροστά στα μάτια του αλλά δεν το έβλεπε.

Youtube/mvd50

Για γέλια και για κλάματα ήταν η απόπειρα ληστείας ενός από έναν άνδρα στη Ρωσία, ο οποίος ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε να βρει ούτε το όπλο του, παρόλο που ο ίδιος το είχε αφήσει σε περίοπτη θέση.

Οπως φαίνεται και από τις ευτράπελες σκηνές που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, ο επίδοξος ληστής μπαίνει μέσα με προτεταμένο το πιστόλι, δείχνοντας αποφασισμένος για το «μεγάλο κόλπο».

Σύντομα, ωστόσο, τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν αστεία τροπή. Ο δράστης, «τύφλα» στο μεθύσι, ακουμπάει το όπλο στο ταμείο, κοντοστέκεται και προσπαθεί να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του.

Μάταια, όμως. Ξαφνικά αποφασίζει να βγάλει το μπουφάν του, το οποίο προσπαθεί να ακουμπήσει σε μια κρεμάστρα, που υπάρχει μόνο στην φαντασία του. 

 

 

Μετά από λίγο θυμάται προφανώς τον σκοπό της επίσκεψής του και αρχίζει να ψάχνει το όπλο του στις τσέπες του και γύρω. Λεπτομέρεια: Το όπλο το έχει ακουμπήσει προηγουμένως στο ταμείο. Είναι μπροστά στα μάτια του αλλά δεν το βλέπει.

Κάποια στιγμή το εντοπίζει και επιχειρεί να απειλήσει εργαζόμενο του καταστήματος, ζητώντας του ένα πακέτο τσιγάρα και ένα μπουκάλι βότκα. Γρήγορα, όμως, αφοπλίζεται από τους υπαλλήλους.

Ο αποτυχημένος εγκληματίας εξήγησε στην αστυνομία πως την προηγούμενη ημέρα βρήκε ένα όπλο σε μια πλαστική σακούλα στο δρόμο και το πήρε στο σπίτι, χωρίς να ξέρει τι να κάνει με αυτό. Την επόμενη μέρα, αφού μέθυσε, του ήρθε η ιδέα να ληστέψει ένα μπακάλικο.

Τώρα ο άτυχος ληστής κινδυνεύει να περάσει μέχρι και 15 χρόνια πίσω από τα σίδερα της φυλακής για παράνομη κατοχή όπλου και ένοπλη ληστεία.

Πηγή: RT