Πώς ο «χρεοκοπημένος» 50 Cent έγινε κατά λάθος ξανά εκατομμυριούχος σε...bitcoin

Τον 50 Cent ακόμη και αν δεν έχετε ακούσει ποτέ κανένα τραγούδι του (ή νομίζετε πως δεν έχετε ακούσει), σίγουρα θα τον έχετε ακουστά. Είναι από τους πιο δημοφιλείς rapper στον κόσμο με ότι αυτό συνεπάγεται για την τσέπη του ή μάλλον για τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Και βέβαια του αρέσει πολύ να επιδεικνύει τον πλούτο του. Μόλις τον περασμένο μήνα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram δίπλα σε ένα ελικόπτερο, ενώ εκείνος κρατούσε στην αγκαλιά του ένα μωρό τυλιγμένο σε γούνα.

Συνηθισμένα όλα αυτά για έναν δημοφιλή αμερικανό rapper θα πείτε και δεν θα διαφωνήσουμε.

Μόνο που ο 50 Cent, ο οποίος το 2015 ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι είχε χρεοκοπήσει («Broke») δεν είναι ένας οποιοσδήποτε εκατομμυριούχος αλλά -μεταξύ άλλων - ένας εκατομμυριούχος που έφτιαξε ξανά την περιουσία του σε Bitcoin. Και μάλιστα κατά λάθος...

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο 50 Cent το 2014 κυκλοφόρησε έναν δίσκο-συγκεκριμένα το «Animal Ambition»- και επέτρεψε στους fans του να τον αποκτήσουν χρησιμοποιώντας αντί για νομίσματα ή πλαστικό χρήμα, κρυπτονομίσματα και συγκεκριμένα bitcoins.

Το άλμπουμ, θα μπορούσαμε να πούμε πως...πάτωσε και ο ίδιος κέρδισε μόλις 700 bitcoins.

Ο καιρός πέρασε, εκείνος προφανώς το άφησε πίσω του και δεν σκέφτηκε ποτέ να αξιοποίησει τα bitcoins που είχε κερδίσει και τότε δεν είχαν μεγάλη αξία. Αυτή όμως η αφηρημάδα, του απέφερε περίπου 8εκατ δολάρια όσο δηλαδή αξίζουν σήμερα τα 700 bitcoins που κέρδισε το 2014! Και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να κάνει το παραμικρό.