ΔΙΕΘΝΕΣ
04/06/2018 17:45 EEST

Πράκτορας του FBI πυροβολεί κατά λάθος θαμώνα νυχτερινού κέντρου κάνοντας ανάποδη κωλοτούμπα

ASphotowed via Getty Images

Πράκτορας του FBI που ήρθε σε κέφι πυροβόλησε κατά λάθος θαμώνα νυκτερινού κέντρου στο Ντένβερ, νωρίς το Σάββατο μετά από προσπάθειά του να κάνει ανάποδη κωλοτούμπα.

Ο πράκτορας αποθανατίστηκε σε βίντεο τη στιγμή που το όπλο του έφυγε από τη ζώνη του και έπεσε στο πάτωμα, ενώ προσπαθούσε να κάνει την ακροβατική φιγούρα. Καθώς έσκυψε να πιάσει το όπλο του, αυτό εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας το θαμώνα στο πόδι. Ο πράκτορας ξαναέβαλε το όπλο στη ζώνη του, σήκωσε τα χέρια του και απομακρύνθηκε από το πλήθος.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Το νυκτερινό κέντρο εκκενώθηκε, ενώ οι ιδιοκτήτες του εξετάζουν το ενδεχόμενο να εγκαταστήσουν ανιχνευτές μετάλλων, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Fox News.

Ο πράκτορας, που η ταυτότητά του δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί, ανακρίθηκε από την αστυνομία του Ντένβερ, πριν παραδοθεί σε κάποιον ανώτερο του στο FBI σύμφωνα με το 9 News TV του Ντένβερ.

Η αστυνομία του Ντένβερ συνεχίζει να ερευνάει το περιστατικό, ενώ το σχετικό κατηγορητήριο θα καθοριστεί από το γραφείο της τοπικής Εισαγγελίας.

 

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.