Προφητεία του Νοστράδαμου θέλει τον Χάρι να γίνεται βασιλιάς

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι σήμερα έκτος στη γραμμή διαδοχής στο βρετανικό θρόνο με τον πατέρα του Κάρολο, τον αδερφό του Γουίλιαμ και τα παιδιά αυτού να προηγούνται. Με δεδομένο ότι οι μέρες που οι βασιλείς και οι διάδοχοι δολοφονούνταν, εκτελούνταν ή πέθαιναν από μυστηριώδεις ασθένειες έχουν παρέλθει, θα έλεγε λοιπόν κανείς πως ο Χάρι δεν πρόκειται να γίνει βασιλιάς.

Σύμφωνα όμως με ένα κανάλι 2 minutes fact στο YouTube, ο Χάρι όχι μόνο θα γίνει βασιλιάς αλλά θα είναι αυτός ο οποίος θα διαδεχθεί τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η «είδηση» βασίζεται σε μια «προφητεία» του γάλλου αστρολόγου και ιατρόυ, Νοστράδαμου ο οποίος έζησε τον 16ο αιώνα και συνέδεσε στενά το όνομά του με την Αικατερίνη των Μεδίκων, βασίλισσα της Γαλλίας η οποία βασιζόταν πολύ στις προφητείες του για να λάβει σημαντικές αποφάσεις. Μέχρι και τις μέρες μας, πολλοί ερμηνεύοντας τα γραπτά του Νοστράδαμου καταλήγουν στο συμπέρασμα πως προέβλεψε σημαντικά γεγονότα όπως η Μεγάλη Φωτιά στο Λονδίνο το 166, η άνοδος του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία και το Β′ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινούς οπαδούς του Νοστράδαμου ο δευτερότοκος γιος του Πρίγκιπα Καρόλου και της λαίδη Νταϊνα θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τη γιαγιά του Ελισάβετ και μάλιστα με «δικαστική απόφαση» όπως επιμένει η εκπομπή στο 2 minutes fact. Υποστηρίζεται μάλιστα πως η στέψη του Χάρι θα αντιμετωπιστεί από πολλούς με έντονο σκεπτικισμό αλλά τελικά θα καταφέρει να «κερδίσει το λαό».

Το πώς θα γίνουν όλα αυτά βέβαια, μάλλον ο Νοστράδαμος ή/και οι υπεύθυνοι του καναλιού στο YouTube δεν το αποκαλύπτουν.

Βέβαια, όπως γράφει η Exrpess υπάρχουν και κάποιες άλλες ερμηνείες προφητειών του Νοστράδαμου σύμφωνα με τις οποίες ούτε ο Χάρι ούτε ο Γουίλιαμ θα ανέβουν στο θρόνο αφού θα καταργηθεί η μοναρχία στην Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: Express