ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/07/2018 22:54 EEST | Updated 18/07/2018 23:32 EEST

Προσήχθη ηλικιωμένη για μικροτραυματισμό μωρού στον Άγιο Δημήτριο

LucaLorenzelli via Getty Images

Στην προσαγωγή ηλικιωμένης γυναίκας προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης αστυνομικοί, μετά από καταγγελία για τραυματισμό μωρού σε εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με καταγγελία μητέρας, προσέγγισε το μωράκι που βρισκόταν μέσα σε καρότσι, έξω από το ασανσέρ του εμπορικού κέντρου και προσποιούμενη ότι το χαϊδεύει το έγδαρε επιδερμικά με τα νύχια της στο πόδι. Το κλάμα του μωρού, πρόδωσε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η μητέρα αρχικά δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Αυτό έγινε όταν γύρισε με το παιδί στο σπίτι της οικογένειας. Εκεί διαπίστωσαν ότι το μωρό έφερε γρατσουνιές στο δεξί ποδαράκι του και πιο συγκεκριμένα στην πατούσα. Το ζευγάρι γύρισε στο εμπορικό κέντρο και μαζί με τους άνδρες security εντόπισαν την ηλικιωμένη.

Η συμπεριφορά της τότε αρχίζει να γίνεται αλλοπρόσαλλη, να φωνάζει ότι είναι μητέρα εισαγγελέα και ότι δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ατιμώρητο, να επιπλήττει τη μητέρα και να λέει πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Τελικά οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, που συνέλαβε το απόγευμα της Τετάρτης τη γυναίκα. 

Sponsored Post