«Ψυχρός Πόλεμος»: Νέο τρέιλερ ενόψει των Όσκαρ

Στο δρόμο για τα Όσκαρ η ταινία του Παβλικόφσκι

Η εταιρεία παραγωγής Amazon Studios δεν έχει τον επιθυμητό αριθμό υποψηφιοτήτων στη φετινή σεζόν των βραβείων, από ότι φαίνεται.

Το «Suspiria» ήταν μια πολυαναμενόμενη ταινία η οποία τελικά δεν είχε την απήχηση που περίμεναν το στούντιο και οι συντελεστές. Η ταινία «Beautiful Boy» περιλαμβάνει κάποιες μοναδικές ερμηνείες, αλλά δεν αποτελεί φαβορί για Όσκαρ. Οπότε η μοναδική ελπίδα της Amazon Studios για Όσκαρ στη φετινή 91η τελετή απονομής των βραβείων, είναι η ταινία «Ψυχρός Πόλεμος» του Παβέλ Παβλικόφσκι. Το στούντιο κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ της ταινίας ενόψει των Όσκαρ.

Η πολωνική ιστορία αγάπης αναμένεται να «σαρώσει» στη φετινή κούρσα βραβείων. Ο «Ψυχρός Πόλεμος» βρίσκεται στη λίστα με τις ξενόγλωσσες ταινίες που προορίζονται για υποψηφιότητα στα φετικά Όσκαρ και παρόλο που αναμένεται να ανταγωνιστεί τα «Roma» και «Shoplifters», υπάρχει μια πιθανότητα νίκης του χρυσού αγαλματιδίου. Κι αυτό γιατί έχει ήδη λάβει πολλές διακρίσεις σε φεστιβάλ και λίστες με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Ο Παβλικόφσκι κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας για τον «Ψυχρό Πόλεμο» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζοάνα Κουλίγκ και Τόματς Κοτ.

Πηγή: The Playlist

Popular in the Community