Ράιν Ρέινολντς: Αποκάλυψε ή όχι το όνομα της νεογέννητης κόρης του;

Ο ηθοποιός για ακόμα μία φορά τρολλάρει τους δημοσιογράφους, αλλά και το κοινό.
Shannon Stapleton / Reuters

Ο Ράιαν Ρέινολντς για ακόμα μία φορά τρολλάρει τους δημοσιογράφους, αλλά και το κοινό.

Ο ηθοποιός του “Deadpool” εμφανίστηκε στην εκπομπή “Today” την Πέμπτη για να προωθήσει τη νέα του ταινία στο Netflix, “6 Underground”και μίλησε λίγο για την οικογένειά του - την σύζυγό του Μπλέικ Λάιβλι και τις τρεις κόρες τους, Ινέζ, Τζέιμς και το νεογέννητο, του οποίου το όνομα ακόμα αγνοούμε.

Την γέννηση επιβεβαίωσε το περιοδικό «People» τον Οκτώβριο αλλά ούτε ο Ρέινολντς, ούτε η Λάιβλι έχουν μιλήσει ανοιχτά για το όνομα που πρόκειται να δώσουν στην μικρότερη κόρη.

Όταν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής άρχισαν να τον ρωτάνε με την ελπίδα ότι ίσως αποκαλύψει τίποτα, ο Ρέινολτνς (όπως πάντα) μπήκε σε μουντ να τρολάρει.

«Δεν της έχουμε δώσει ακόμα κάποιο όνομα, αλλά θα είμαστε πρωτότυποι και δεν θα το αποκαλύψουμε», δήλωσε ο Ρέινολτνς με τον δημοσιογράφο Γκρεγκ Μέλβιν να απαντάει: «Άρα θα είναι γνωστή ως ανώνυμη;»

«Ναι ακριβώς» απάντησε ο Ρέινολντς.

Σίγουρα δεν αποτελεί καμία έκπληξη που ο ηθοποιός δεν αποκαλύπτει το όνομα της κόρης του μιας και στις δύο προηγούμενες γέννες, άργησε μήνες να αποκαλύψει δημόσια τα ονόματα της Ινέζ και Τζέιμς.

Μετά από αρκετές εβδομάδες σιωπής τον Οκτώβριο, ο Ρέινολντς επιβεβαίωσε τελικά τη γέννηση της 3ης κόρης του με ένα tweet.

Γνωρίζοντας ότι η ανακοίνωση του νέου μωρού θα προσελκύσει τα βλέμματα, έκρυψε το πρόσωπο του μωρού και μοιράστηκε και ένα μήνυμα για το κλίμα.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει παλιότερα πως λατρεύει το γεγονός ότι είναι πατέρας τριών κοριτσιών, χαρακτηρίζοντάς το ως μια μοναδική εμπειρία.

πηγή: HuffPost Australia