ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/11/2019 12:20 EET | Updated 22/11/2019 17:21 EET

Ηγούμενος σπάει πούλμαν με λοστάρι στη Σαντορίνη και γίνεται viral

Μη σου τύχει!

Αν τον πετύχετε πουθενά, καλυφθείτε.

Συνέβη στο τέλος Αυγούστου, αλλά τα βίντεο-ντοκουμέντα είδαν το φως της δημοσιότητας με καθυστέρηση δύο μηνών - κι έγιναν viral με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Και πώς να μην γίνουν, άλλωστε. Οταν ο πρωταγωνιστής είναι ένας ρασοφόρος εν βρασμώ ψυχής, ο οποίος σπάει ένα πούλμαν με το λοστάρι του, ποιός θα αντισταθεί στον πειρασμό να κάνει κλικ;

Ο τόπος του «εγκλήματος» ήταν η Σαντορίνη και οι πρωταγωνιστές ήταν ο Ηγούμενος της Μονής προφήτη Ηλία και ο Γιώργος Γιούσιας, ιδιοκτήτης σχολής οδήγησης. Ο λόγος; Οι οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών, για ένα οικόπεδο της Μονής Προφήτη Ηλία, το οποίο είχε μισθωθεί από τον Γ. Γιούσια προ 20ετίας, μετά από δημοπρασία και μετατράπηκε σε πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Η διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών κρατάει μερικά χρόνια και στο τέλος Αυγούστου, όταν τα οχήματά τους συναντήθηκαν, ο Ηγούμενος δεν συγκρατήθηκε. Οπως βλέπουμε στο πρώτο βίντεο, βγαίνει θυμωμένος από το αγροτικό που οδηγεί και αμέσως το ξανασκέφτεται, μπαίνει μέσα και οδηγεί το αγροτικό μπροστά στο πούλμαν, εμποδίζοντάς το να κινηθεί. Στη συνέχεια βγαίνει με ένα λοστάρι κι αρχίζει να σπάει συστηματικά το πούλμαν, ενώ ο κ. Γιούσιας ζητάει από τον συνοδηγό του - που έκανε μάθημα οδήγησης - να τραβήξει βίντεο με το κινητό του, ενώ εκείνος ειδοποιεί την Αστυνομία φωνάζοντας «έλα γρήγορα, ο παπάς μου σπάει το αυτοκίνητο!»

Η οργή του Ηγούμενο συνεχίζεται ακάθεκτη και στο δεύτερο βίντεο κι αφού έχει εκτονώσει την οργή του σε όλα τα τζάμια του πούλμαν, ακούγεται να φωνάζει: «Κι άμα πάρεις δίπλωμα, σφύρα μου!» 

 Μέρος α: «Μου σπάει το αυτοκίνητο!»

Μέρος β: «Αμα πάρεις δίπλωμα, σφύρα μου!»