ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
25/02/2019 13:04 EET

Revolutionizing Health - Αλλάζοντας ριζικά τον χώρο της υγείας

Στόχος αυτής της συνάντησης είναι για πρώτη φορά να φέρουμε όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο της υγείας κάτω από την ίδια στέγη.

Revolutionizing Health - Αλλάζοντας ριζικά τον χώρο της υγείας

Το πιο πρωτοποριακό event της χρονιάς για την υγεία Revolutionizing Health διοργανώνει το doctoranytime την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.).

Στόχος αυτής της συνάντησης είναι για πρώτη φορά να φέρουμε όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο της υγείας κάτω από την ίδια στέγη, να δούμε πώς κατάφερε το doctoranytime να αλλάξει το χώρο της υγείας φέρνοντας διαφάνεια, αξιοπιστία, ταχύτητα και σεβασμό στις ανάγκες ασθενούς και γιατρού μέχρι σήμερα και να διαμορφώσουμε από κοινού το μέλλον του digital health.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συζητήσεις με εξέχουσες προσωπικότητες της υγείας, παρουσιάσεις για τις τάσεις στον εν λόγω τομέα στην Ελλάδα σύμφωνα με την έρευνα του doctoranytime σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και το μέλλον του digital health από την Google. Παράλληλα θα παρουσιαστούν τα μοναδικά σε περιεχόμενο αποτελέσματα της ανάλυσης αναγκών και συμπεριφορών των ασθενών, όπως προέκυψαν μέσα από τα 7 χρόνια λειτουργίας του doctoranytime.

Το doctoranytime έχει πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Δεν θα μπορούσε λοιπόν από μία τέτοια συνάντηση να λείπει η στιγμή που θα αναγνωριστεί και θα επιβραβευθεί η κοινωνική προσφορά, που ξεκίνησε κατευθείαν από την καρδιά των γιατρών και βρήκε χώρο εφαρμογής στο Μάτι, μετά τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018.

Το Revolutionizing Health τελεί υπό την αιγίδα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ» Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.), του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).  

Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι εταιρείες ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ Α.Ε.Β.Ε. και B3D, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η Huffington Post και το News 24/7.

 

*Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διοργάνωση του Revolutionizing Health 2018 επισκεφθείτε τοwww.doctoranytime.gr ή τη σελίδα του στο Facebook.